Взето е решение да бъде номиниран Хамид Хамид, прочул се

...
Взето е решение да бъде номиниран Хамид Хамид, прочул се
Коментари Харесай

Тежък Удар За Дпс, Доган Бесен На Карадайъ И Кючюк!

Взето е решение да бъде номиниран Хамид Хамид, прочул се през последните години като националният представител, който извършва характерни политически и бизнес поръчки с внасянето навън лобистки законопроекти в Народното събрание, оповестява " Миг.нюз ".

Карадайъ пък бил уверен от евродепутата Илхан Кючюк, че персонално подсигурява избирането на Хамид Хамид за вицепрезидент на ЛИ. Кючюк, който се вживява като водач на евродепутатите на Движение за права и свободи и предстоящ лидер на евролистата, твърдял, че като зам.-председател на АЛДЕ към този момент се „ бил договорил с водачите на европейските демократични партии “. Оказало се обаче, че той блъфира, тъй като евролибералите държали на Чакъров и не разбирали повода той да бъде сменен с Хамид.

От загубата на значимата интернационална позиция бил гневен и Ахмед Доган, който обвинил Карадайъ в липса на проницателност и политически умения. Изплашеният фиктивен ръководител на трансферирал цялата виновност за неуспеха на Илхан Кючюк.

Очаква се въпросът да бъде обиден в обичайна тирада на почетния ръководител на Движение за права и свободи на коледното празненство, което ще се организира на следващия ден вечерта в „ сараите “ в столичния квартал „ Бояна “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР