Вземането на решение за ремонт на дома си често е

...
Вземането на решение за ремонт на дома си често е
Коментари Харесай

5 категорични занака, че е време да започнете ремонт на жилището

Вземането на решение за ремонт на дома си постоянно е мъчно. Обикновено отлагаме този противен миг, до момента в който множеството неща в дома станат на процедура неизползванеми и няма по какъв начин да се се отсрочва повече ремента.

Има няколко признака, че към този момент не е допустимо да се отсрочва и ще би трябвало да се заемем с подобряването на жилищното пространство пред идващите седмица – две до месец най-много.
Ремонт на всекидневна: 7 остарели техники, от които дизайнерите се отхвърлиха
Всекидневната за мнозина е главната стая, където членовете на фамилията и гостите се събират и релаксират след работен ден. Това про...

1.       Стари тръби

Ако ВИК инсталациите в дома не са се трансформирали от десетилетия, това е знак, че банята се нуждае от главен ремонт. Ръждивите тръби заплашват да протекат всеки миг, споделят осведомени. Демонтажът на остарели ВИК системи включва замяна на водопроводните тръби и плочките. Вероятно на санитарията и смесители и душове.

2.       Мухъл върху повърхности

Ако по стените се виждат тъмни петна от плесен, отстранете казуса допустимо най-скоро. Гъбичките могат да повлияят отрицателно на здравето. За да се отървете от мухъла, би трябвало да премахнете тапета, в случай че има ве още подобен, да измиете стените, да третирате инфектираните зони със специфични разтвори.

3.       Опасно окабеляване
Няколко хрумвания за на ниска цена и опреснителен ремонт
Всички знаем, че домът е мястото, където се усещаме най-удобно и уютно. Ремонтните действия и подобренията по него ни оказват помощ да го н...

В по-старите домове, където окабеляването не се е трансформирало от момента на строителството, потреблението на модерни домашен уреди може да докара до късо съединяване. Ако при включване гърмят щепселите и крушките изгарят прекомерно постоянно, време е да се обадите на електротехник.

4.       Повреден под

Дупки в балатума, скърцащ паркет, изпъкнали ламинатни дъски и пукнатини са признаци, че е нужен ремонт. Ако от пода идва неприятна миризма или той „ се движи “ под краката ви, е време да подновите подовата настилка.

5.       Духане от прозорците

Състоянието на рамките и тяхната компактност би трябвало да се ревизират постоянно. Дървените рамки, които са станали неизползваеми, би трябвало да се сменят. След това, най-вероятно пространството към рамките ще би трябвало да бъде ремонтирано.
5 практични съвета по какъв начин да спестите пари за ремонт на банята
Като предписание ремонтът в банята се оказва много скъпо наслаждение. Експерти споделиха по какъв начин можете да спестите пари и в това време да за...

Когато възнамеряват ремонт, мнозина се стремят освен да създадат жилището комфортно и уютно, само че и да спестят допустимо най-вече от строителни материали и довършителни работи. Ако задачата е да придадете съвременен образ на апартамент, в който към момента е непокътнат руският интериор, не е належащо да преправяте изцяло всичко. Някои детайли могат елементарно да бъдат превърнати в акценти на известния съвременен жанр от средата на предишния век.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР