Взех решение да поръчам 2000 дистанционно управляеми боеприпаса както за

...
Взех решение да поръчам 2000 дистанционно управляеми боеприпаса както за
Коментари Харесай

Париж ще поръча 2000 дрона камикадзе, част от които ще бъдат дадени на Украйна

" Взех решение да поръчам 2000 отдалечено управляеми боеприпаса както за потребностите на френската войска, по този начин и за Украйна ", съобщи министърът при посещаване в завода на производителя на дронове " Дьолер " (Delair) в Лабеж, в предградията на Тулуза.

Безпилотните самолети камикадзе са основни за реализирането на интервенции " и ще могат да допълват оръдията " Сезар ", сподели Льокорню.

Същевременно през вчерашния ден френският президент Еманюел Макрон съобщи, че всяка от думите му за Украйна е била премерена и тежи на мястото си. Държавният глава приказва на церемонията по откриването на Олимпийското село за Летните олимпийски игри в Париж, съобщи Франс прес.

Макрон загатна в понеделник за евентуално изпращане на западни войски в Украйна, което породи вълна от изказвания от страна на съдружници от НАТО, че няма да изпращат свои военнослужещи в тази страна и което породи остра реакция от страна на съветския президент Владимир Путин.

" Това са задоволително сложни тематики. Всяка от думите, които изговарям в тази област, е премислена, премерена и тежи на мястото си ", сподели Макрон. Той обаче отхвърли да прави какъвто и да било " геополитическо коментар ", тъй като по думите му " това не е вярното място " и " спортът би трябвало да спомага обединяването и помиряването ".

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР