Вятърен генератор на покрива може да покрие част от енергийните

...
Вятърен генератор на покрива може да покрие част от енергийните
Коментари Харесай

Вятърен генератор за дома и професионална употреба


Вятърен генератор на покрива може да покрие част от енергийните потребности

Всички през днешния ден приказват за екология и чиста сила. Източник на такава е и вятърът, който с изключение на огромни турбини на сушата и във водата, може да задвижва при положителни условия и доста по-малки съоръжения за дома и някои професионални приложения.

Представяме стилен, предопределен за зареждане с електрическа сила на уредите в дома, на метеорологични станции, автомагистрали, лодки и други Комплектът се предлага в този момент преференциално за €110,65 в световния онлайн магазин Cafago с безвъзмездна доставка от европейски склад.

Вятърният генератор има 5 перки от S-тип, здрав и лек корпус от алуминиева сплав

Този удобен ветрогенератор има пет преимущества: задействане при дребна скорост напразно – единствено 2 m/s, отлична продуктивност, стилен размер, висок % на превръщане на вятърната сила, невисок звук и слаби трептения.

Корпусът е изработен от здрава и лека алуминиева сплав, а перките са от найлонови нишки, като е приложена технология на високотемпературно напръскване. Домашният е устойчив и е планиран да бъде резистентен на въздействия като ултравиолетови лъчи, киселинен и неприятни метеорологични условия – при температури от -40 до +80 градуса, защото в множеството случаи ще се употребява навън.

Типична скица за инсталиране на вятърния генератор дружно със безоблачен панел

Конструкцията с двойни лагери поддържа висока непоклатимост, слаби трептения и невисок звук на ветрогенератора. С компактните си размери 66х120 см и тегло на целия комплект под 10 кг, е доста комфортен за монтиране на разнообразни места, включително на покриви и стълбове. Освен това е елементарен за поддръжка.

Но това, което най-вече ни интересува, е неговата продуктивност. Според описанието, този има параметри 12V 1200W, като реализира заявената мощ при идеални условия – скорост напразно, температура, околни здания и други Производителят показва номинална скорост напразно 12 m/s.

Пет преимущества на вятърния генератор за дома и професионална приложимост

Роторният алтернатор с непрекъснат магнит и специфична структура на статора може дейно да понижи груповия въртящ миг на генератора и да обезпечи по-стабилна работа на системата. има 5 перки от S-тип и е изпълнен в безпристрастен бял цвят.

Като цяло, това е забавно решение за зареждане на домашни уреди и за професионална приложимост в метеорологични станции, информационни базови станции, автомагистрали, места за отдих като беседки, хижи, а също и лодки. В комплекта влиза контролер за зарядно устройство с излаз 220V, наред с останалите нужни елементи и аксесоари.

Комплектът, с който се доставя вятърният генератор 1200W

Можете да купите комплекта тук: за дома и професионална приложимост – на цена от €110,65 в световния онлайн магазин Cafago с безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР