Вятърът ще отслабне и ще бъде от изток и югоизток.

...
Вятърът ще отслабне и ще бъде от изток и югоизток.
Коментари Харесай

Предимно слънчево ще е в Пловдив днес, температурите достигат 23 градуса


Вятърът ще отслабне и ще бъде от изток и югоизток. Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в Пловдив – към 9°. През деня ще бъде най-вече слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността и в следобедните часове тук-там, основно в планинските региони ще превали временен дъжд. Ще има и гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, който ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 19° и 24°, в Пловдив – към 23°.

През нощта против четвъртък от запад ще стартира ново увеличениe на облачността и на доста места в Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд.

В планините ще има променлива облачност и основно към и след обяд ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан до мощен запад-северозападен вятър, който още преди обяд ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра – към 7°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часовe ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток, който денем ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са сред 17° и 22°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, само че с наклонност на постепенно намаляване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР