Вятърът на промяната в ЦСКА 1948, на благодетеля Цветомир Найденов-Цецо

...
Вятърът на промяната в ЦСКА 1948, на благодетеля Цветомир Найденов-Цецо
Коментари Харесай

Цецо Ефбета бие шута от Бистрица и на легендата Стойчо Младенов

Вятърът на смяната в ЦСКА 1948, на благодетеля Цветомир Найденов-Цецо Ефбета, няма да подмине и Стойчо Младенов, разбра " Тема Спорт ". Процесите при столичани, почнали още в края на предходната година, съвсем несъмнено ще костват поста на Екзекутора на Ливърпул. Твърде евентуално е напълно скоро той да стане следващият, който ще се раздели с клуба. През лятото на 2022 година Младенов разгласи, че поставя завършек на треньорската си кариера, и стана действен шеф на ЦСКА 1948 с концепцията да търси някакво обединяване.

В понеделник Методи Деянов, който оглавяваше школата на клуба, е освободен от поста. Спортният шеф на ЦСКА 1948 Кирил Котев се разделя с длъжността си. Анализаторът Бисер Цолов също си потегля. Преди тях към изхода поеха още куп фигури, свързани с ЦСКА – Методи Томанов, Любослав Пенев, Радослав Здравков, Галин Иванов, Йордан Минев, Апостол Попов… Последните трима бяха съкратени през лятото.

При столичани ще има съществено стесняване на бюджета и промени, които бяха подсказани от раздялата с куп играчи тази зима.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР