Вярвайте ми, има хора, които и досега не общуват с

...
Вярвайте ми, има хора, които и досега не общуват с
Коментари Харесай

Големи беди сполетяха шеф Манчев заради "Черешката"

" Вярвайте ми, има хора, които и до момента не поддържат връзка с мен и даже не ме поздравяват, поради моето присъединяване в " Черешката на тортата ". Но аз оставам правилен само на себе си и постоянно показвам мнението си намерено по този начин, каквото мисля. Такъв съм, какъвто съм, и няма да се трансформира, " показа неотдавна известния кулинар началник Иван Манчев.

За кулинарния гуру, краят на годината очевидно е време за равносметка. Той показа всичко, което му е на душата, а главният мотив за това е присъединяване му в риалити шоуто " Черешката на тортата ", където той имаше функционалността на коментатор.

" Предаването е доста известно, а " Кошмари в куххята " също стана действителност след моето предложение. Въпреки че в оня миг управлявах три ресторанта и имах 70 чиновници, бях изтощен от непрекъснатите задължения с " Черешката ". Тогава ми писна и споделих на Ивайло Вандов (продуцентът на Нова ТВ), че е належащо нещо ново и в един миг той одобри, " разкрива Манчев с усмивка.

Така се сътвори " Кошмари в кухнята ", което към момента е на екран, макар слуховете, че броят на искащите да вземат участие в него понижава. Ресторантьорите се въздържат да вземат участие, като главната причина за това са боязън от загубите на клиенти след отрицателната презентация на техните заведения.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: началник Манчев риалити Черешката на тортата Кошмари в кухнята Ивайло Вандов Нова тв
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР