Вярвате ли в зодиакалните съвместимости? Мислите ли, че с мъжете

...
Вярвате ли в зодиакалните съвместимости? Мислите ли, че с мъжете
Коментари Харесай

Зодиите, които са най-добри във флирта

Вярвате ли в зодиакалните съвместимости? Мислите ли, че с мъжете от една зодия се разбирате доста по-лесно от колкото с някои от другите зодиакални знаци?
Ако сте от дамите, които усърдно ревизират коя зодия е един мъж и прочитат всичко за нея, с цел да знаят какво да чакат на първата среща, на вярното място сте.

1. Овен - те са директни и не обичат да работят по проект когато става въпрос за връзки. Те са буйни и нападат незабавно. Не обичат да увъртат и нямат време за губене. Ако желаят да бъдат с вас, ще създадат всичко допустимо и ще дават всичко за вас.
2. Телец - те са фенове на дългите и съществени връзки, тъкмо поради това флирта при тях е причина за нещо съществено. Ако Телец флиртува с вас, то той желае сред вас да се получи нещо, не просто секс за една нощ.
3. Близнаци - обожават да флиртуват, а омайните думи са мощната им страна. Могат да накарат всяка жена да ги хареса още след първия диалог. Винаги имайте едно на разум, до момента в който слушате думите на Близнаци, тъй като единствено след момент може би ще флиртуват с друга.
4. Рак - те не са от зодиите, които обичат да флиртуват. Те се държат като че ли сте най-хубави другари, а в действителност имат. Вярвате ли в зодиакалните съвместимости? Мислите ли, че с мъжете от една зодия се разбирате доста по-лесно от колкото с някои от другите зодиакални знаци? Ако сте от дамите, които усърдно ревизират коя зодия е един мъж и прочитат всичко за нея, с цел да знаят какво да чакат на първата среща, на вярното място сте. Ние ще ви кажем по какъв начин флиртуват мъжете от другите зодии: усеща, които в един миг стартират да показват.
5. Лъв - те са доста огромни джентълмени, които ще ви вършат похвали, само че ще чакат от вас реакция. Ако им покажете интереса си, несъмнено ще продължат да флиртуват. Всъщност те не са кралете на флирта, само че притеглят с наличие и убеденост.
6. Дева - те по-скоро са склонни да стартират флирта в обществените мрежи, където могат да се уверят, че имате общо бъдеще. След това може би ще ви поканят на кафе. Предпочитат да организират съществени диалози, вместо да флиртуват.
7. Везни - едни от най-хубавите флиртаджий в зодиака, който ще ви обсипват с дарове. За тях флирта е цяло изкуство, което те владеят доста добре. Ще ви накарат да се чувствате като че ли сте на седмото небе. Знаят тъкмо по какъв начин да ви завоюват.
8. Скорпион - те също са доста положителни във флирта. Не приемайте думите им за чиста монета, тъй като може би ще ви обяснят, че за пръв път обичат толкоз мощно, което в действителност не е по този начин, несъмнено. Имайте едно на разум, тъй като те са буйни и това може да ви подлъже, че обичат същински.
9. Стрелец - те са директни и работят бързо, тъкмо както Овена. Бързо получават това, което желаят, само че в множеството случаи не съумяват да се задържат до една жена за дълъг интервал от време. Те ще ви накарат да мислите, че са влюбени във вас, даже това да не е по този начин.
10. Козирог - те не обичат празните приказки и тъкмо това е повода въобще да не могат да флиртуват. Ако желаят да са с вас за една вечер даже може би ще го кажат непосредствено, само че в случай че съумеете да завъртите главата на Козирог, той ще направи всичко за вас.
11. Водолей - те флиртуват по един в действителност забавен и увлекателен метод. Не са типичните свалячи, по-скоро ще ви накарат да се придвижите в напълно друга галактика и ще накарат светът ви да се завърти по-бързо. Те са извънредно положителни събеседници, с които можете да говорите с часове.
12. Риби - те са извънредно сантиментална зодия, която ще ви накара да се чувствате като най-важната жена на света. За тях сексът не е основната цел, а играта преди този момент. Изпращането до дома, целувките пред вратата и погледите, до момента в който сте някъде в тълпата- това е значимо за тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР