Вярвате ли в духове? Ако да, виждали ли сте ги

...
Вярвате ли в духове? Ако да, виждали ли сте ги
Коментари Харесай

Защо хората виждат духове: Мухъл, стрес и отравяне

Вярвате ли в духове? Ако да, виждали ли сте ги в миналото? Ако отговорът ви и на двата въпроса е „ да “ вие несъмнено не сте сами. Всъщност съгласно голям брой проучвания множеството хора, които имат вяра в духове настояват, че са ги виждали.

Вярата в свръхестествените сили не е от през вчерашния ден. От хилядолетия хората са търсели смисъл в тях и това продължава и до през днешния ден. Но макар че доста хора настояват, че имат паранормални прекарвания науката също има мнение по въпроса.

Силата на догатките – Някои хора имат вяра, че виждат призраци, тъй като чакат да видят призраци. Ако им се каже, че са в къща с духове, те са доста по-податливи на паранормално прекарване.

Сила на внушението - Проучване, извършено през 1997 година, слага 22 души в застрашителен спектакъл. На половината от хората е казано, че мястото е населявано от духове, а на другата половина е казано, че мястото е в развой на създаване. Можете ли да познаете кои хора са видели или усетили нещо паранормално? Половината от тях са били накарани да имат вяра, че може да се случи нещо необичайно, тъй че групата, на която е казано, че са в населяван от духове спектакъл, го е изпитала.

Проблем с мозъка – Възможно е някои от хората, които виждат призраци, да имат мозъчни проблеми. Докато изследва епилептичните припадъци на жена, невролог открил, че включването на ток към избрана част от мозъка й я кара да се усеща като че ли зад нея има непознато наличие.

Божественият шлем – в началото наименуван „ Коренски шлем “, това е устройство, което изпраща магнитни талази до мозъка на индивида. Създаден за проучването на религиозни и мистични прекарвания, той може и да провокира такива прекарвания. Някои хора настояват, че са имали видения с Бог по време на опита, а други са усетили наличие.

Снимки на кълба – Ако това не са фотографски доказателства за духовете, какви са тогава тези кълба? Е, те могат да бъдат разнообразни неща, в това число прахуляк, пъстър прашец, инсекти, влага или даже просто нечист обектив на камерата.

Кои са другите пояснения за визията на призраци, вижте в галерията по-долу:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР