Вярвате ли на всяка история от гледане на чаша кафе?

...
Вярвате ли на всяка история от гледане на чаша кафе?
Коментари Харесай

Жан, на която преди 10 години й гледаха на кафе, днес направи шокиращ разказ

Вярвате ли на всяка история от гледане на чаша кафе? Колко пъти сте желали някой да " прочете " ориста ви и по кое време не вярвате сами? За някой е просто релаксация, развлечение и хората, които гледат на кафе, го вземат доста насериозно. Това е историята на момиче, което не има вяра, че " гледането " на кафе може да промени живота му.

" Както множеството хора, бях много скептична към това. Когато бях дребна, с приятелките си от село, пихме кафе и си гледахме една друга в чашите и си мечтаехме. Обикновено беше елементарно, тъй като се познавахме ", по този начин стартира историята си Дж. М.

" В продължение на години всичко това го смятах за смешка и не му обръщах доста внимание, само че...

Случи се преди 10 години. Приятелките непрекъснато ми викаха, че би трябвало да имам вяра в това и че би трябвало да отида при едно момиче, което фантастично гледа на кафе.

Момичето е прелестно преди малко приключило учебно заведение. Съгласих се, само че при едно изискване никой от тях да не споделя нищо за мен, ориста ми и така нататък

Седях, имах чаша кафе. Докато чашата беше цялостна, разговаряхме за политика и започнахме.

От предишното, тъй че всички детайлности от моя любовен живот бяха познати тъкмо! Тя ми сподели знаци, знаци, които постоянно се интерпретират. Все още не имах вяра, мислех, че това е съвпадане. После стартира да приказва за бъдещето.

" Вашият брачен партньор ще се назовава с писмен знак А, ще имате близнаци. В началото връзката ви ще бъде бурна, само че ще се борите за всеки спор, спор. Той ще работи в света на шоубизнеса, с китара, не мога да го видя добре, само че има нещо общо с музиката.

Ще работите за огромна компания, само че няма да бъдете удовлетворени, тъй че ще отворите собствен личен бизнес.

Хората могат да повярват или не, само че през днешния ден имам брачен партньор Александър и Сара и Андрия - двегодишни близнаци. Съпругът ми е артист, работих в банка, от която си потеглих и отворих лична организация за недвижими парцели.

На всичко това ми припомня моята другарка, която ми сподели да отида да ми гледат на чаша и че нищо не са й познали, а аз й споделих, че мен ми се извърши всичко. Съдба, какво е това?

Всеки има вяра в това, което желае, дали било то Бог, орис, кафе на зърна. Възможностите са толкоз неограничени ", заключва тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР