Вярвате ли, че някой крие някъде машината на времето и

...
Вярвате ли, че някой крие някъде машината на времето и
Коментари Харесай

Влогърът Айхан от Варна за Машината на времето: Вярвате или не, но има факти



Вярвате ли, че някой крие някъде машината на времето и намирането й е изключителна сложна задача? Учените считат, че пътуването във времето е допустимо, такава догадка е изложена точно и от самият Алберт Айнщайн, в неговата доктрина на относителността, съгласно която човек, който пътува във времето остарява доста по-бавно от хората, живеещи на земята, споделя влогърът Айхан от Варна.

Днес ще ви покажем доказателства, за това, че машината на времето съществува, и че придвижването в пространството и времето е действително.

1. Древни принадлежности

През 2009 година в Московска област беше открит камък, който е продънен от 2 сантиметров чудноват обект, който наподобявало на болт, откакто е било изследвано с рентгенова фотография, озадачени учените са стигнали до умозаключение, че в камъка в действителност има болт, и най-интересното е, че съгласно учените възрастта на камъка и затова болта, който е прераснал в него е на към 300 милиона години, през 1936 година сходна находка е открита от двама туристи в Тексас, те са разкрили дребен античен чук зараснал във парче варовик, съгласно учените възрастта на чука е от 100 до 115 милиона години или даже повече, те също настояват, че да се сложи чука с такава акуратност без намесата на актуалните технологии е невероятно, кой знае, може би странник във времето в действителност инцидентно е изпуснал този чук в Тексас.

2. Космонавт от 17 век

Всеки знае, че първият човек, който е кацнал на космоса е Юри Гагарин, само че на една от испанските катедрали от XVI(16) век е изсечен барелеф на астронавт. Смята се, че този баралеф е изработен сред 16 и 18 век. Най-шокиращото е, че обликът на астронавтът и изключително частта на главата е издълбан с съвършена точност, като че ли е изработен с най-новите технологии. Учените към момента не могат да схванат кой и по какъв начин може да сътвори подобен облик на актуален астронавт на стената на антична испанска катедрала.

3. Мумия странник във времето

През 2016 година археолозите са разкрили жена-мумия на 100 хиляди години, по време на огромни разкопки на тюрското заравяне в Централна Азия, обувките са били украсени с черни и червени декоративни линии. Освен това, археолозите са намерили и малко огледало, чанта и нож. Как е допустимо мумия от преди 100 хиляди години да има цветни обувки, огледало, чанта и нож? Доста необичайно, нали?

4. Древен Iphone

Феновете на Iphone знаят, че първият iphone е пуснат през 2007 година, само че неотдавна изпълнителният шеф на apple Тим Кук показа, че е съумял да откри изображение на една от старите картини, която е на 350 години, картината е от 1670 година, наречена е,,Писмо “ жена държи обект, който външно прилича смарт телефон, сходен обект може да се забележи и на фотографията, която е от Март 1937 година от известен разказ, тази картина наред с други неща, демонстрира индианец, който държи обект, сходен на айфон в дясната си ръка, той се взрял в това устройство, тъкмо както ние залепваме за нашите устройства, само че теоретиците и уфолозите имат вяра, че тези две фотоси са доказателство, че машината на времето в действителност съществува.

5. Хипстър от 1940 година

През 1940 година по време на откриването на южния разклонен мост в Канада, е направена доста забавна фотография, тази фотография в началото е била част от миналогодишни изложения, в началото фотографията е била изложена в музей Brown Pioners през 2004 година. Но, един човек на фотографията притегля огромно внимание на доста хора по света заради необикновеният си външен тип и ми се коства, че той е облечен прекомерно фешън за четиридесетте години, необичайно е също, че той е със слънчеви очила, суичър с цип и съвременна риза, и още по-учудващото е, че той държи дребна камера в ръката си.

6. Древни доказателства

Погледнете тази плоча деликатно с писмени знаци, която се намира под тавана на античен египетски храм, както можете да видите на нея са изобразени писмени знаци, които наподобяват на хеликоптер, галактически кораби, изтребител и танк, кой може да е нарисувал тези писмени знаци 5 хиляди години обратно на тази плоча, долу в мненията споделете вашето мнение.

7. Голям адронен колайдер

Този адронен колайдър, който се намира на дълбочина 175 метра под Швейцария, това е най-скъпата механически комплицирана машина, която в миналото е била строена, нейната съществена задача е физиците да ревизират своите прогнози тук, като организират разнообразни проби, а също и да потвърждават най-различни теории на физиката, с помощта на колайдъра физиците ще могат да намерят отговорите на нерешени проблеми, тъй че хората да могат да разбереат по-добре законите на природата, счита се, че когато служащи са работили в колайдъра, учените съумяват да открият частицата Singled Higsa, която е можела да пътува през пространството и времето, тя е директно обвързвана с Хигс Бозона, най-редките обикновени частици, които могат да бъдат получени в този колайдър. Учени и разнообразни теоретици считат, че откриването на Хигс Бозона ще ни разреши да разберем по-добре концепцията за пътешестване във времето.

8. Пътуване в бъдещето

Уилям Тейлър е твърдял, че е работил за Британското държавно управление, той споделя, че по декрет на управляващите, той е посетил 8973 година, по думите на Тейлър в далечното бъдеще ни чака разцвет, чака се на земята да няма войни, закононарушения, заболявания, смъртни случаи, да, и човечеството няма да е същото, нашата планета ще бъде населявана от получовеци и полуроботи, които могат да живеят вечно, на външен тип естественият жител ще наподобява като елементарен човек, само че единствено ще е по-висок и по-слаб, той също ще има и по-голяма глава и очи. Всичко ще наподобява хубаво и блестящо, локалните поданици въобще не са изглеждали сюрпризирани освен това, че виждат човек пристигнал от предишното, като че ли са били привикнали с това, Тейлър споделя, че е срещнал различен друмник от 2055 година, земята ще бъде едно от многото населявани планети, колонизирани от нашите потомци. Уилям също е посетил 3000-та година, само че там той е харесал по-малко, той се е озовал в огромен град, затрупан със смог, фотосите от бъдещето, които той е снимал са били отнети от управляващите. Дали да вярвате или не, всеки взема решение самичък.

9. Джон Тейтор

В началото на 2000 година, човек на име Джон Тейтор се е появил в задграничните конгреси и е твърдял, че е пристигнал измежду нас от 2036 година и е разказал какво чака човечеството през идващите години, неговият прякор в интернет е бил Time Traveller, той е споделил, че през 2008 година се чака световна рецесия и през 2009 година за първи път Белият дом ще бъде управляван от негър президент, по-късно внезапно акаунтът му стопира да съществува и той повече не се е появявал в интернет мрежата.

10. Човекът от 2483 година

През лятото на 1995 година близо до централната задгранична разследваща работа на Норвегия е бил арестуван 25- годишният Джаред, той е твърдял, че е пристигнал от 2483 година. Той е споделил, че през идващите години ще има хиляди летящи коли по градовете, хората ще могат да сменят пола си и даже да станат който си изискат присъидинявайки се към сурогатния робот, когато познавач сътрудниците са поискали доказателства от него, той е отказал, базирайки се на страха от краткотрайният абсурд, а минута по-късно е липсващ.

 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР