Вярвате или не, Fisker не се занимават само с електрически

...
Вярвате или не, Fisker не се занимават само с електрически
Коментари Харесай

Fisker представи автономна маршрутка за умни градове



Вярвате или не, Fisker не се занимават единствено с електрически хиперавтомобили. Компанията е решила да работи взаимно с китайците от Hakim Unique Group, с цел да изкара на пазара Orbit - самоуправляема електрическа маршрутка, планувана за умни градове.

Към момента няма доста елементи за машината, с изключение на няколко компютърно генерирани изображения. Дизайнът е много ръбест, само че се допуска, че това ще усъвършенства вътрешното пространство. Orbit има и огромен екран, който ще демонстрира информация за дестинацията и часа на тръгване.

За разлика от останалите планове на Fisker, които не е ясно дали въобще ще се появят по пътищата, Orbit е планувана за края на 2018-а. Първоначално маршрутките ще бъдат част от спецално построен от Hakim Unique интелигентен град, след което компанията ще се опита да ги внедри и световно. Най-голямото предизвикателство е да бъдат открити градове и транспортни звена, които да поемат риска да пуснат самоуправляеми транспортни средства в действителна среда.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР