Вярващите идват в него за успокоение на душата си и

...
Вярващите идват в него за успокоение на душата си и
Коментари Харесай

Всички го знаем, но все пак - защо не бива да палите свещта в църквата от чужди свещи?

Вярващите идват в него за утешение на душата си и несъмнено, за молитва. Мнозина палят свещи, защото огънят е знак на изчистване и берекет
Но без значение от позитивната си енергетика, някои отиват в храма освен за молебствия, а и с други, скрити планове. Църквата е място, което усилва на енергийно равнище освен позитивните, само че и отрицателните въздействия. Може би по тази причина тя е посещавана и от магове и вещици, които под образа на елементарни миряни отиват в храма, с цел да се изчистят от негатива и уроките, които са поели от други хора.
За да не станете тяхна жертва, би трябвало да съблюдават избрани правила. Ако сте запалили свещ и виждате наоколо човек, който настоятелно ви предлага да излезете от църквата с тил, знайте, че сте се сблъскали с субект с не изключително благи планове. Угасете свещта си и се отдалече от него.
Когато поставяте свещта си, не я запалвайте от стоящите паралелно с нея. Смята се, че по този метод вие притегляте проблемите на непознатите, запалили своите свещи, в живота си. Запалвайте свещта си от кандилото, което стои над свещника.
Не позволявайте и на никого да си пали свещта от вашата, с цел да не ви бъдат отнети щастието и благополучието.
Когато сте сложили свещ за здраве и триумф, изчакайте тя да догори до половината. След това я угасете. Ако нямате задоволително време, угасете свещта си, преди да си тръгнете.
Свещта се гаси с пръсти.
Не разрешавайте на никого да реалокира вашата свещ. Смята се, че това внася комплициране в живота и по този начин можете да бъдете отклонени от пътя към личното ви благополучие.
Влизайте в храма с благи планове, само че бъдете деликатни, тъй като не са ви известни желанията на другите хора, които го посещават. Предупреден значи спасен…

Източник: popantofi.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР