Вярването в енергията на кристалите и техните ползи е дълбоко

...
Вярването в енергията на кристалите и техните ползи е дълбоко
Коментари Харесай

Топ 20 кристала за успех и щастие в дома

Вярването в силата на кристалите и техните изгоди е надълбоко вкоренено в разнообразни култури по света. Кристалите се употребяват освен поради тяхната хармония, само че и поради тяхната дарба да донесат триумф, благополучие, естетика, благополучие, преуспяване и положителна сила в нашите домове.

 Топ 20 кристала за триумф и благополучие в дома

Ето 20 кристала за триумф и благополучие в дома

 Топ 20 кристала за триумф и благополучие в дома Топ 20 кристала за триумф и благополучие в дома

Техните цветове, форми и неповторими свойства ги вършат освен декоративни детайли, само че и мощни принадлежности за въздействие върху нашата сила и околната среда. В тази публикация ще проучим топ 20 кристала, които се употребяват за основаване на естетика, триумф и благополучие в дома, както и по какъв начин те могат да допринесат за нашето всекидневно благоденствие и чувство за уют и успокоение. Ето ги и топ 20 кристала:

 Топ 20 кристала за триумф и благополучие в дома Топ 20 кристала за триумф и благополучие в дома
Аметист: За успокоение и изчистване на отрицателна сила. Розов кварц: За обич, естетика и умиротворяване. Цитрин: За привличане на благосъстояние и позитивна сила. Тигрово око: За отбрана и непоклатимост. Авантюрин: За утешение и привличане на шанс. Селенит: За разчистване на силата и основаване на спокойна конюнктура. Хематит: За укрепване и подсилване на връзките с дома. Лабрадорит: За баланс и отбрана на енергийното поле. Оникс: За непоклатимост и подсилване на връзките с дома. Карнеол: За стимулиране на творчеството и силата. Аквамарин: За естетика и уравновесяване на страстите. Малахит: За енергийна отбрана и промяна на отрицателната сила. Топаз: За филтриране на силата и умиротворяване. Жадеит: За привличане на благополучие и обилие. Амазонит: За утешение и изчистване на мозъка. Слънчев камък: За благополучие и привличане на положителни мисли. Малахит: За благоденствие и отбрана на дома. Доломит: За естетика и баланс на енергийното поле. Родонит: За подсилване на връзките с дома и прочувствена естетика. Апатит: За стимулиране на връзката и връзките с околните.
 Топ 20 кристала за триумф и благополучие в дома Топ 20 кристала за триумф и благополучие в дома

Тези кристали могат да се употребяват в разнообразни комбинации и места в дома, с цел да поддържат хармонията и благополучието във вашето пространство.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР