Вярвам, че пленарна зала ще подкрепи измененията в Изборния кодекс.

...
Вярвам, че пленарна зала ще подкрепи измененията в Изборния кодекс.
Коментари Харесай

Чолаков, ГЕРБ: ПП искат нови избори, воюват срещу хартията, знаят нещо за машините, което ние не знаем

Вярвам, че пленарна зала ще поддържа промените в Изборния кодекс. Обществото имаше и има два огромни дискусионни проблеми – Антикорупционното законодателство и Изборния кодекс. Темите раздират обществото. Решихме на първото съвещание да се захванем тъкмо с тях. Това съобщи Радомир Чолаков от ГЕРБ в ефира на Българска национална телевизия.

Той съобщи, че персонално е бил очевидец на хиляди диалози за това да се върне хартиената бюлетина: „ Хората стенат, желаят си назад бюлетината. Има група хора, които не имат вяра на хартията, и има и огромна група хора, които не имат вяра на машините – ние би трябвало да възстановим доверието и в двете форми на гласоподаване. “

„ Очевидно има политически сили като „ Продължаваме промяната “, които желаят да имаме нови избори. Виждате деструктивната им политика. Според мен те разчитат на нещо, не знам на какво. Битката им против връщането на хартията е може би поради това, че те знаят нещо за машините, което ние не знаем “, счита Чолаков, представен от novini.bg.
„ Ако Политическа партия толкоз държат да идем на избори, то дано да идем на избори с двете системи на избори, с цел да е Соломоновски заслужено. Да напомня, че когато през вчерашния ден Политическа партия напуснаха комисията, работата потегли умерено “, добави той.
„ Договорите би трябвало да се съблюдават – за това би трябвало да се разберем. След като сме член на НАТО, ние би трябвало да си извършване отговорностите. Всички държави-членки са дали оръжия, значи и ние би трябвало. Смели съдружници ли сме или не сме? Ние българите би трябвало да се научим да си съблюдаваме договорите “, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР