Вярвам, че освен непрестанното усъвършенстване на българската туристическа оферта, интересът

...
Вярвам, че освен непрестанното усъвършенстване на българската туристическа оферта, интересът
Коментари Харесай

Зарица Динкова откри 40-тото издание на Ваканция & СПА Експо 2024

„ Вярвам, че с изключение на непрестанното рационализиране на българската туристическа оферта, ползата към страната ни се покачва както поради промените, които дружно осъществихме, по този начин и заради обстоятелството, че България има какво да предложи на всеки собствен посетител “, сподели министърът на туризма Зарица Динкова при откриването на 40-тото юбилейно издание на интернационалното туристическо ревю Ваканция & СПА Експо 2024.



Министърът на туризма акцентира още, че в последните години българският туристически отрасъл се е изправил пред непознати провокации, само че със своето обединяване е преодолял компликациите. „ Доказателство за моите думи са резултатите, реализирани в обединяване: осъществените туристически нощувки у нас за минала 2023 година са с 12% повече по отношение на 2022 година Може да се поздравим и със 70% нарастване на ранните записвания от Англия за идния летен сезон. Ръст от 20% означаваме и измежду интереса на немските туристи за лято 2024 година Значителен скок бележат и визитите от Испания и Италия “, сподели още министър Зарица Динкова.



В юбилейното издание на Ваканция & СПА Експо 2024 присъединяване ще вземат над 200 изложители туристически от Европа, Африка и Азия. Страна-партньор на Ваканция & СПА Експо 2024 е Република Мадагаскар, а посетителите ще имат опцията да се срещнат с туристическите артикули на Англия, Турция, Китай, Гърция, Сърбия, Индия, Монголия, Мавриций, Малдиви, Дубай, Финландия и други



Ваканция & СПА Експо 2024 се организира с поддръжката на Министерството на туризма.



Снимки: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР