Вярвам, че България ще излезе цяла от сегашната криза, на

...
Вярвам, че България ще излезе цяла от сегашната криза, на
Коментари Харесай

Петков: Глас ми шепне, че България ще влезе в едно безопасно и добро пристанище


Вярвам, че България ще излезе цяла от сегашната рецесия, на мен глас ми шепне, че България ще влезе в едно безвредно и положително пристанище. Нека имаме вяра, че това пристанище е пред нас. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, откакто постави цветя пред паметника на Стефан Стамболов по случай 137 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия.

" Княжество България и Източна Румелия се съединяват макар нежеланието на Великите сили. Съединението дава опцията на генерации българи да мечтаят и ние продължаваме да го вършим. Ние мечтаем за по-добро обучение, за по-добро опазване на здравето, по-добри пътища и инфраструктура, за по-добри приходи и всички българи да се върнат от чужбина ", сподели Петков.
И означи, че общата фантазия на българите за сигурност би трябвало да сплотява.

" Независимо дали политиците са леви или десни те би трябвало да застават зад тази фантазия. Ние сме подготвени и да се съединим с всеки, който има вяра в тази идея, само че не сме подготвени да предадем тази фантазия на всички тези българи, за сметка на няколко хора, които да завоюват извънредно доста. Това е и границата, която ние начертаваме. Всички, който е " за " идеята България да бъде просперираща, само че на каузи, освен на думи, ние виждаме като съдружен сътрудник ", разяснява още Петков, представен от БГНЕС.
Той акцентира, че навръх днешния ден е значимо да се знае: Нито една непозната страна няма право да се меси в историята на България, която би трябвало дружно да напишем.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР