Вярно ли е, че не трябва да носите едни и

...
Вярно ли е, че не трябва да носите едни и
Коментари Харесай

Защо не бива да носите едни и същи дрехи два дни подред?

Вярно ли е, че не би трябвало да носите едни и същи облекла два дни? Чистите облекла са признак на всеки подреден човек. Всеки знае това. Въпреки че, от време на време наподобява, че не е по този начин. Например, в превоза от време на време просто желаете да дадете на някои хора безвъзмездни дезодоранти.

Анна живее и работи като учителка в Турция. Тя научила езика и с помощта на връзките на брачна половинка си получила работа в положително учебно заведение. Но запознаването с локалните обичаи не се случило толкоз бързо, колкото би й се желало. Ето за какво, без да се замисли, два дни поред, тя отишла на работа с едно и също облекло.

„ Веднага забелязах, че ме гледат някак изкривено. Влязох в дамската тоалетна, огледах се, ревизирах всичко. Но, не забелязах нищо неправилно. Тогава за какво всички ме гледат по този начин? ” Чудех се дълго време, до момента в който не взех решение да задам този въпрос на личните си възпитаници. И тогава едно момче страхливо сподели, че появяването ми с едни и същи облекла може да значи, че не съм нощувала у дома.

Нови обичаи, нови правила, на всеки се случва.

Но от време на време чистите облекла не са единствено въпрос на обичаи.

Цените за топли облекла в този момент са високи. Но е по-добре да не купувате евтини блузи. Те няма да ви стоплят и могат да предизвикат появяването на пъпки по кожата. Освен това, преди да купите, ви съветваме деликатно да прочетете състава на тъканта. Желателно е блузата да е от 70% вълна.

Обърнете внимание и на обстоятелството, че макар че, вълната е топла, тя е обичайно бодлива. Ако имате извънредно сензитивна кожа, тогава можете да потърсите по-деликатни типове вълна, да вземем за пример, алпака или мериносова вълна. Меките кашмирени пуловери ще бъдат доста приятни за тялото, само че са скъпи. Ако сте подготвени да отделите повече пари и деликатно да се грижите за такива облекла, тогава купувайте, без да се замислите.

Пуловерът от мохер е моден и удобен детайл от дрешника на всяка дама. Изглежда доста нежно и елегантно. Само имайте поради, че космите му елементарно се полепват по други облекла.

Един елементарен памучен пуловер може да бъде същински подарък от ориста. Достъпен е, не увисва, не полепва по други облекла.

Но надали ще ви стопли по време на дълги разходки на чист въздух. Бъдете доста деликатни с облеклата от синтетични материали. Най-добре е да ги носите единствено на закрито и за малко. В противоположен случай рискувате да измръзнете добре.

Съществува риск и от появяването на неприятна миризма на пот, тъй като кожата просто не може да диша обикновено. За да разрешите този проблем, би трябвало да действате сложно. Изберете освен облекла от естествени материи, само че и подобаващ антиперспирант.

Освен това е целесъобразно да обмислите деликатно проекта за пране на тежките и топли облекла. Те ще съхнат дълго време, само че в актуалните действителности постоянно е належащо да се пести електрическа енергия. На помощ идва уредът за гладене на пара. Той освен освежава облеклата, само че и оказва помощ за унищожаване на неприятните миризми, с помощта на високата температура.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР