Вярно куче загуби собствения си живот, след като се вкопчи

...
Вярно куче загуби собствения си живот, след като се вкопчи
Коментари Харесай

Лоялно куче губи живота си, вкопчвайки се в страната на собственика, след като беше отрязано от прилива на плажа

Вярно куче загуби личния си живот, откакто се вкопчи в притежателя си, който попадна в капан от настъпващия прилив на плажа.

Спасителните старания бяха запечатани в трагични изображения, до момента в който мъжът беше забелязан да се качва на хеликоптер на бреговата защита, откакто той и кучето му останаха блокирани на скалите на Perranporth Beach, Корнуол, в сряда следобяд.

Летовници споделиха, че са чули виковете на мъжа и са се обадили на незабавна помощ към 16:30 часа. Спасителни екипи на бреговата защита от Сейнт Агнес и Нюкуей, хеликоптер на бреговата защита и избавителна лодка на Сейнт Агнес RNLI се причислиха към усилието да спасят двойката, до момента в който „ големи талази “ гъмжаха от плажа.

Пострадалият беше качен с лебедка към екипа за търсене и избавяне хеликоптер с отдаденото му куче изоставено. Два избавителни екипа на бреговата защита започнаха обезверено да търсят изгубеното животно, което в последна сметка беше видяно в положение на изключителна неволя, само че членовете за с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР