Вярно е, че парите не са всичко в живота, но

...
Вярно е, че парите не са всичко в живота, но
Коментари Харесай

Парична нумерология

Вярно е, че парите не са всичко в живота, само че те играят значима роля в нашата икономическа сигурност и благоденствие. Много хора се интересуват от разнообразни способи и тактики, които могат да им оказват помощ да привлекат повече благосъстояние и обилие в живота си. Една от тези методики е паричната нумерология.

Какво е парична нумерология

Паричната нумерология е система, учредена на вярването, че числата носят сила и имат характерни въздействия върху нашия финансов живот. Тя употребява числата и техните алегорични смисли, с цел да помогне на хората да схванат и трансформират своята финансова орис. Според паричната нумерология всеки от нас има неповторим нумерологичен профил, който може да се употребява за анализиране на финансовите ни благоприятни условия и проблеми.

Ключови цифри в паричната нумерология

В паричната нумерология се употребяват разнообразни цифри и комбинации от цифри, които имат особено значение за финансовия ни триумф. Ето някои от основните цифри в паричната нумерология:

Числото 1: Символизира началото, силата на волята и водачеството. Това число се свързва със основаването на благосъстояние и вземането на финансови решения.

Числото 2: Представлява хармонията, салдото и съдействието. То е обвързвано с финансовото партньорство и развиването на финансови тактики.

Числото 3: Олицетворява връзката, творчеството и оптимизма. То може да способства за привличането на финансови благоприятни условия посредством потреблението на своята вътрешен глас и изразителни качества.

Числото 4: Представлява стабилността, организацията и усърдието. Това число е обвързвано със стратегическото обмисляне и ръководството на финансите.

 Нумерологично число 4

Числото 5: Символизира свободата, приключението и изменението. То може да донесе финансов триумф посредством рискови вложения и потребление на реформаторски подходи.

Числото 6: Свързано със непоклатимост, естетика и обилие. То символизира веществен триумф и благосъстояние, учредени на уравновесени финансови правила. Хората, които са свързани с цифрата 6, се отличават с положителни финансови привички, умеене да ръководят финансите си и да основават дълготрайна непоклатимост. Те нормално са положителни в вложението и имат гений да притеглят обилие и благосъстояние в живота си.

Числото 7: Свързано с духовността, интуицията и мъдростта. В подтекста на паричната нумерология, то символизира финансов триумф, който произтича от високо равнище на информираност и рационално финансово обмисляне. Хората, които са свързани с цифрата 7, имат податливост да разграничават същинските благоприятни условия от подправените и са в положение да вършат интелигентни финансови решения. Те търсят вътрешна естетика и са ориентирани към дълготрайни финансови цели.

Числото 8: Свързано с обилие, финансов триумф и материална обилност. То се смята за едно от най-мощните цифри в паричната нумерология. Символизира преуспяващ бизнес, финансово благоденствие и триумф във всички аспекти на живота. Хората, които са свързани с цифрата 8, са амбициозни, предприемчиви и целеустремени. Те нормално имат изразена предприемаческа настройка и мощна работна нравственос. Чрез своите умения за финансово обмисляне, ръководство на риска и стратегическо мислене, те са склонни да реализират обилни финансови триумфи.

Числото 9: Символ на довеждане докрай, промяна и високи идеали. В подтекста на паричната нумерология, то съставлява финансов триумф, който произтича от висока духовна и етична информираност. Хората, които са свързани с цифрата 9, се отличават с високо равнище на ентусиазъм и блян към публично потребни действия. Те са склонни да употребяват своите финансови запаси за подкрепяне на филантропични и благотворителни аргументи. Числото 9 също по този начин може да бъде обвързвано със обилни финансови придобивки.

Как да използваме паричната нумерология

Определете своето нумерологично число: Можете да определите своето нумерологично число, като сумирате цифрите от своята дата на раждане или името си и ги редуцирате до една цифра. Например, в случай че сте родени на 15-ти юли 1985 година, сумата ще бъде 1 + 5 + 7 + 1 + 9 + 8 + 5 = 36, а по-късно 3 + 6 = 9.

Изучете символичното значение на своето число

Всяко число има характерно алегорично значение и въздействие върху финансовия живот. Изучете тези смисли и разберете по какъв начин да ги приложите във вашите финансови решения.

Привличайте позитивна сила

 Нумерология

Използвайте своето нумерологично число, с цел да привлечете позитивна сила във вашата финансова сфера. Можете да го извършите, като повтаряте или пресъздавате цифрата, употребявате го като ключова дума или го включите във вашите финансови афирмации.

Бъдете деликатни с негативните въздействия

Паричната нумерология може да ви помогне да разберете и откажете негативните въздействия върху финансовия ви триумф. Например, в случай че откриете, че несъмнено число ви донесе финансови усложнения, можете да се концентрирайте върху трансформирането на отрицателната сила в позитивна.

Паричната нумерология е един от многото подходи, които можем да използваме, с цел да разберем и подобрим нашия финансов живот. Тя ни дава принадлежности за схващане на взаимовръзката сред числата и финансовия триумф, както и за привличане на позитивна сила в нашия финансов живот. Въпреки че паричната нумерология може да бъде забавна и потребна, постоянно е значимо да я преглеждаме като едно от голям брой средства за реализиране на финансова непоклатимост и благоденствие.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР