Вярно е, че Глория си хвана не по-младо, а много

...
Вярно е, че Глория си хвана не по-младо, а много
Коментари Харесай

Глория неадекватна с младия Добри: Не се отделя от него, лепнала се е като дъвка!

Вярно е, че Глория си хвана не по-младо, а доста по-младо гадже в лицето на Добромир Добрев, само че стартира крепко да предобря работите с него. Примата на чалгата, която към този момент мнозина бъзикат поради непрекъснатите демонстрации на обич в мрежата, се е залепила за младока като дъвка и отлепяне няма.

Баба Гло не помни даже внучка си, около отдадеността си към Добрев и не се отделя от него. Преди дни мъжкарчето зае челна позиция на празничната й коледна софра, а по-късно тя отново е неразделно до него. И пуска фото след фото.

Явно русенката я тресе яка ревнивост и се бои да не би Добромир да огледа настрана. А и в този момент, тъй като се прочу около нея, доста млади мацки с наслада биха го прилапали.

Близки до певицата признават, че такава не са я виждали в никакъв случай. Винаги до момента тя е държала мъжете в живота си някак на втори проект, като с приоритет са били фамилията и работата й. Откакто е с Добромир обаче, Глория е неузнаваема и безусловно захласната.

" Прекалено е. Едно е да си влюбена в мъж, напълно друго е да му виснеш на врата и да не го пуснеш и до магазина да отиде самичък. Не се ли сеща, че това бързо ще му омръзне, пък в случай че ще и да не беше Глория, а Мадона?! ", разясняват източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР