Вярна на пионерския си духи желанието да направи най-съвременните технологии

...
Вярна на пионерския си духи желанието да направи най-съвременните технологии
Коментари Харесай

motorola отбелязва успехите си в сферата на 5G

Вярна на пионерския си духи желанието да направи най-съвременните технологии налични за всички, motorola постоянно е първата компания, която слага в ръцете на потребителите най-значимите и значими софтуерни нововъведения. От първия диалог по мобилен телефон до последните триумфи в областта на 5G, motorola съумява да трансформира мобилните устройства в важен за потребителите фактор. В това отношение, месец април постоянно е бил извънредно значим за марката.

На 3 април 1973 година в центъра на Манхатън е извършен първият в света диалог по мобилен телефон - motorola dynaTAC 8000x. В зората на мобилните технологии всичко е било по-внушително и този “динозавър” е тежал близо кг! За съпоставяне, актуалните телефони примерно от moto g серията тежат едвам една четвърт от тежестта на пра-родителя си и са извънредно компактни.

Отново на същата знаменателна дата, 3 април, само че през 2019 година, motorola пуска първия в света смарт телефон, който отваря вратите към необятните благоприятни условия на 5G свързаността. Само година по-късно, през декември 2020 година, към този момент и българските консуматори могат да се гмурнат в ултра-бързите скорости, предлагани от мрежата от пето потомство, с помощта на мощния смарт телефон moto g 5G. През март компанията показа новото си извънредно попълнение - най-достъпния 5G модел - moto g100.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР