Вярата на хората е най-важното нещо и сме се старали

...
Вярата на хората е най-важното нещо и сме се старали
Коментари Харесай

Борисов получи ордена Св. Игнатий Старозагорски“ и заяви: В момента има над 200 човека готови за премиер

Вярата на хората е най-важното нещо и сме се старали да оказваме помощ в това отношение. Ще продължим тази политика. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора. 

Борисов получи от старозагорския митрополит Киприан ордена " Св. Игнатий Старозагорски “, за финансовата поддръжка за построяването на църквата.

Искам да поздравя Георги Тонков за успеха във Вълчи дол. Той се изправи самичък против всички – Политическа партия, Демократична България, Има Такъв Народ, Мая Манолова. И победи още на първи тур.

Тези резултати от изборите би трябвало да накарат всички, както ние сме се смирили, да се смирят. Хората са изморени и уплашени. Войната в Украйна става все по-жестока и по-страшна. Какво ще произведем след нови избори?

Нуждаем се от държавно управление и парламент и предложихме неутрални хора за диалози. Ако бяхме с идентични визии, щяхме да сме в една партия, а ние сме в разнообразни. Не сме им предложили коалиция, тъй като тя е невъзможна. Искаме да се подпише документ или стратегия и да се каже – първите седмици на Народното събрание ще ги създадем. По политики, които можем да намерим единодушие и да прекараме страната през рецесиите, сподели той. 

Машините са 100 % пипани. Надявам се ЦИК да ме опровергае като пусне компютърните експерти на всяка партия с достъп до кода, сподели той. 

Грешката на всички е, че още веднъж стартират да приказват предизборно. А изборите са надпревари, което като свърши и народът се произнесе, партиите би трябвало да намерят метод да ръководят. Ако има нови избори, каква ще е разликата? Пак ще е същото. Но народът ще бъде доста зле.

Не съм народен представител, тъй като съм народен представител от всички области – партията ми е победила на изборите. А и в случай че съм народен представител, по какъв начин ще ме арестуват? Нали това им е най-важното.

Асен Василев като министър на финансите ни докара до това да не ни имат вяра на международните пазари. Защо отиваме надолу? Вземаме заеми на голяма рента! Днес, даже да вземем 200 милиона на вътрешния пазар, ще е над четири % рента, добави Борисов.

В момента има над 200 индивида подготвени за министър председател. След Кирил Петков всеки може. На договарянията, които предлагаме – през медиаторите, с цел да се уточнят всички неща – в случай че имаме единодушие по всички точки, след това ще приказваме по какъв начин ще се извършват и с какви хора. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР