Вярата, че една не много малка, но победоносна война ще

...
Вярата, че една не много малка, но победоносна война ще
Коментари Харесай

Валентин Вацев: В България ще се правят усилия за съставяне на правителство, угодно на посолството на САЩ и на „Америка за България“

Вярата, че една не доста дребна, само че победоносна война ще реши проблемите на американската ръководеща върхушка, е определящо през днешния ден. В името на това в България ще се вършат всички старания за сформиране на държавно управление, угодно на посолството на Съединени американски щати и на „ Америка за България “, което да е готово при първо мигане да разгласи война на Русия и всички останали сили, които не са сигурни, че това е най-хубавото за България. Това разяснява пред БНР външнополитическият анализатор Валентин Вацев.

Отново няма да сме на страната на спечелилите, изрично съобщи анализаторът.

" Българският политически дневен ред към този момент е геополитически. Геополитиката към този момент се намести решително в активността на българските политици, даже да не осъзнават това.... Централният геополитически въпрос на България в този момент е ще влезе ли във война с Русия, или по някакъв метод ще остане настрана от проекта на огромните геополитици, които през днешния ден ръководят Балканите и Източна Европа ", добави Вацев и добави: " След предварителните избори ще има някакво държавно управление, което ще бъде доста трудно сглобявано от сегментирани елементи на българския политически хайлайф, само че той не може да роди нищо, което е жизнеспособно ".

По думите на Вацев не може да се откри действително несъгласие сред Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия, " които са трите сили, за които се смяташе, че са подготвени да създадат военновременно държавно управление, което при първи знак от американското посолство да вкарат България в открита война против Русия ":

" Оттук произтича и основният геополитически проблем на деня - ще има ли русофобско държавно управление в София, или кабинетът ще бъде малко по-компромисен, по-умерен и по-отговорен ".

Валентин Вацев счита, че сред Демократическата партия (ДП) на Съединени американски щати и " Продължаваме промяната " (ПП) има сходство:

" Политическа партия се управлява от мотивацията на американската Директива за птиците. Те са леви радикали и леви либерали, те не са десни. Радикализмът е водещ в това държавно управление (на Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия - б.р.) и най-важното е, че то е проамериканско и няма самообладание да разгласи война на Русия ", уточни още веднъж анализаторът.

Той уточни, че в управлението на Българска социалистическа партия са надвили силите, че партията непременно би трябвало да е на власт:

" Ръководството позволява стратегически неточности, тъй като съдружното партньорство с Политическа партия и Демократична България е кръвосмесителен съюз за Българска социалистическа партия, само че те не се смущават от това и водят война за правото си да дефинират тактиката си, която да дефинира тактиката. Рушат тактиката, унищожава се идентичността на партията в полза на някакви тясно групови цели и ползи през днешния ден ".

Според интернационалния анализатор " действително Русия води война към този момент с НАТО, а публично и официално Русия води война с прокси силата на НАТО - Украйна ".

" В съветското общество има един незабележим, само че гневен спор сред партията на мира и партията на войната.... Русия няма проблеми в своята военно-техническа победа в Украйна и има доста огромни проблеми от позиция на политическата си победи. Русия към момента не е подготвена за политическата си победа над Украйна. Руското общество не е хомогенно в това отношение.... Средният управнически хайлайф в Русия изобщо не е сигурен дали желае тази война да се води и да се побеждава в нея. Тази руско-украинска война трансформира Русия вътрешно. Част от съветското публично мнение ясно осъзнава, че е пристигнал миг, когато съветската стопанска система би трябвало да минава на мобилизационни релси. На власт в Русия е не Путин, а промишленият капитал ".

Външнополитическият анализатор изрече мнение, че глобите вредят не толкоз на Русия, колкото на Европейски Съюз.

" Европейските ръководещи структури са в геополитически мат и признават, че глобите вредят на Европейски Съюз. Те нямат подготвеност да създадат каквото и да е. Всички теглят към себе си, множат се центробежните сили. Европейското управление е в управническа, в историческа и идеологическа рецесия ".

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР