Бивш професионалист от Strictly Come Dancing изрази мнение относно спора

...
Бивш професионалист от Strictly Come Dancing изрази мнение относно спора
Коментари Харесай

Джеймс Джордан от Strictly казва „няма дим без огън“, докато коментира излизането на Джовани Перниче

Бивш експерт от Strictly Come Dancing изрази мнение по отношение на разногласието с Джовани Перниче – потвърждавайки, че „ няма пушек без огън “.

Джеймс Джордан, който се появи в танцовата поредност на BBC от 2006 до 2013 година, се появи в This Morning по-рано през днешния ден, с цел да разиска напускането на италианския танцьор Strictly на фона на изказванията, че повече от един от някогашните му сътрудници е повдигнал тъжба против него.

Джовани, който се причисли към звездното телевизионно риалити шоу през 2015 година и подвигна трофея Glitterball с Роуз Айлинг-Елис през 2021 година, видимо отсъстваше от неотдавна оповестения професионален състав за идната година измежду въртящи се клюки за бъдещето му в шоуто.

Излизането му от шоуто идва, когато се оповестява, че е разследван от BBC, откакто е получил недоволства от минимум трима от предишните си танцови сътрудници на звезди. За последно Джовани беше забелязан да си партнира с Аманда Абингтън, която се отдръпна от сериала от 2023 година по „ персонални аргументи “....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР