Вяра Тодева ще бъде предложена за областен управител на София-град,

...
Вяра Тодева ще бъде предложена за областен управител на София-град,
Коментари Харесай

Ето кои имена спрягат за областни управители на София и Пловдив

Вяра Тодева ще бъде препоръчана за регионален шеф на София-град, а Илия Зюмбилев – за губернатор на Пловдив-град, предадоха „ Фокус “.

Тодева беше краткотрайно изпълняващ длъжността и по времето на кабинета „ Петков “. Номинираният за регионален шеф на Пловдив е ръководителят на Български земеделски народен съюз Илия Зюмбилев , който получи необятна поддръжка , в това число и тази на ГЕРБ.

В началото на днешното съвещание на Министерския съвет министър председателят Николай Денков към този момент удостовери, че в дневния ред е заложено разискването на имената на шестима регионални шефове , измежду тях и тези са София и Пловдив. Премиерът сподели:

„ Надявам се да приемем имената на шест регионални шефове на София, Пловдив, Плевен, Ловеч, Добрич и Силистра. Има единодушие и за имената на заместител регионалните шефове в самите екипи. Избрани са сътрудниците със единодушието на двете парламентарни групи. Това, което чакаме е, откакто се отпуши процесът да имаме опция да изберем и останалите регионални шефове. “

Още през вчерашния ден ръководителят на ГЕРБ Десислава Атанасова разгласи, че ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ към този момент са съгласувани имена за регионалните шефове на столицата и втория по величина град у нас.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР