Вяра, Надежда и Любов, станали известни от култовия формат Биг

...
Вяра, Надежда и Любов, станали известни от култовия формат Биг
Коментари Харесай

Бяха големи звезди, а днес едната е клошар и спи на улицата

Вяра, Надежда и Любов, станали известни от паметния формат " Биг Брадър ", се разделиха. Една от тях бедства в Лондон, просякиня е от три години и спи на улицата като клошар. 

Надежда пусна стори във Фейсбук, в което моли за помощ. От фрагментите се вижда, че е на улицата, където вероятно е непрекъснатият ѝ дом. 

" Просякиня съм от три години в Лондон. Моля ви, свят, помогнете ми ", е апелът на известната благоевградчанка към приятелите ѝ обществените мрежи. 

Не се знае дали с нея е сестра ѝ Вяра, защото до неотдавна двете бедстваха в Англия. А третата им сестра Любов от дълго време се ожени и си уреди бъдещето, като не желае и да чува за сестрите си. 

Но Надежда е стигнала дъното, като спи на улицата и багажът ѝ се намира до главата, събран в един чувал. Тя се топли от измръзване с едно одеяло и се надява на хорското благодеяние.

А в миналото бяха огромни звезди в България, откакто Любов даже завоюва формата и взе 100-те бона премия. 

Тризначките не съумяха да си изиграят картите добре и стигнаха до просешка сопа. Надежда се надява, че въпреки всичко са й останали някакви другари, които биха показали състрадание да я подслонят и награнят, написа blitz.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР