Вулканично изригване в Исландия унищожи домове в евакуирания град Гриндавик,

...
Вулканично изригване в Исландия унищожи домове в евакуирания град Гриндавик,
Коментари Харесай

Изригване на вулкан в Исландия унищожи домове, докато президентът казва, че регионът навлиза в `обезсърчителен период на катаклизми`

Вулканично изригване в Исландия унищожи домове в евакуирания град Гриндавик, до момента в който президентът на страната декларира, че " е почнал безнадежден интервал на катаклизми на полуостров Рейкянес, където се е разиграл.

Един човек е разгласен за липсващ, откакто е паднал в цепнатина, отворена от вулкана, който изригна в югозападна Исландия в неделя. Поредица от трусове в региона в края на предходната година предшестваха изригване на 18 декември – което пощади Гриндавик – само че този път въздушни изображения са уловили вредите, нанесени на домове и пътища в рибарския град.

„ Все още не знаем по какъв начин ще се развие това изригване, само че въпреки всичко би трябвало да предприемем тези дейности, които са в нашите пълномощия “, сподели президентът на Исландия Гуони Т. Йоханесон сподели в послание късно в неделя, съгласно Асошиейтед прес. „ Ние ще продължим да изпълняваме нашите отговорности и ще продължим да стоим дружно. 

„ Продължаваме да се надяваме на допустимо най-добъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР