Второто попадение в полза на Манчестър Юнайтед в неделния финал

...
Второто попадение в полза на Манчестър Юнайтед в неделния финал
Коментари Харесай

ФА на Англия отсъди: Вторият гол във финала за Карабао къп е на Маркъс Рашфорд

Второто попадение в интерес на Манчестър Юнайтед в неделния край за Купата на Лигата против Нюкасъл беше публично присъдено на Маркъс Рашфорд, откакто по време на самата среща съдията го разгласи за автогол. Това оповестиха от Футболната лига на Англия.

Шест минути откакто Каземиро откри резултата, Рашфорд добави втори гол. Ударът на нападателя на Червените дяволи рикошира в Свен Ботман преди да трансферира вратаря и да влезе във вратата на Нюкасъл.

" Вторият гол на Манчестър Юнайтед във финала за " Карабао къп " публично е присъден на Маркъс Рашфорд. Това значи, че той завършва в този шампионат като голмайстор номер 1 с 6 маркирани гола, като е вкарал във всеки един от кръговете и на самия край ", оповестиха уредниците в особено изказване по тематиката.

За момента Маркъс Рашфорд има 25 гола за Юнайтед през този сезон, като 17 от тях паднаха след Световното състезание в Катар. Но в този момент въпросният втори гол значи първи трофей за клуба от 2017-а година, когато победиха с Лига Европа.

" Това е миг, за който съм мечтал през целия си живот! Да вкарам за клуба, който поддържам от дребен и то на край за Купа. Този гол е за нашите почитатели ", радва се Рашфорд в своя обява в туитър.

След като завоюваха Купата на Лигата, в този момент футболистите на нидерландския управител Ерик загар Хаг би трябвало да насочат напъните си в 5-ия кръг за Купата на Лигата, където в сряда са домакини на Уест Хям.
 Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 2:0 в Карабао Къп
Манчестър Юнайтед с първи трофей от шест години

Триумфираха за Карабао Къп
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР