Второто моделно поколение на Toyota C-HR вече излиза от производствената

...
Второто моделно поколение на Toyota C-HR вече излиза от производствената
Коментари Харесай

Toyota C-HR Plug-in хибрид вече на поточната линия

Второто моделно потомство на Toyota C-HR към този момент излиза от индустриалната линия в завода на компанията в Сакария, Турция. Новото кросовър купе е първият plug-in хибриден модел на марката, който ще се създава в Европа. Батериите също се сглобяват в Toyota Motor Manufacturing Turkey (TMMT) в Сакария.

Освен в plug-in вид новото издание на Toyota C-HR се предлага и с класическо хибридно задвижване. Електрификацията на това кросовър купе понижава излъчванията на CO2 и има за цел да подчертае уговорката на японската компания към резистентност.

До 2035 година компанията ще се стреми към 100 % понижаване на излъчванията на CO2 от всичките си нови транспортни средства в Европа. Toyota желае да реализира климатична индиферентност в цяла Европа до 2040 година, а до 2030 година цялото произвеждане би трябвало да бъде CO2 неутрално.

В завода в Сакария групата понижава потреблението на сила и от ден на ден разчита на възобновими енергийни източници. Крайната цел тук е увеличеното потребление на слънчева сила да направи индустриалните уреди енергийно самодостатъчни.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР