Второто издание на най-голямото изложение за текстил и мода в

...
Второто издание на най-голямото изложение за текстил и мода в
Коментари Харесай

Най-голямото изложение за текстил и мода в България вече е с повече бизнес сегменти и участници

Второто издание на най-голямото ревю за текстил и мода в България ще бъде по-разнообразно, защото ще включва повече сегменти от двете промишлености и повече участници.

Те ще презентират машини, консумативи и услуги за производството, платове, прежди, аксесоари, подготвени дрехи, трикотаж, долни дрехи, текстил за дома и за хотели, а за първи път се включват логистични компании.

Отново ще има дизайнерска зона и ревюта за демонстриране на нови трендове във всекидневната и във висшата мода.
„ ТексТейлър Експо 2019 “ ще се организира от 7 до 9 ноември в Международен панаир Пловдив.

Специален посетител е дизайнерът със международно самопризнание Иван Донев, който ще води уъркшоп за млади гении.

Фирми от седем страни демонстрират последно потомство произведения в индустриалната част на ревюто. Така производителите могат да видят софтуерни и механически новости.

Германска компания показва най-голямата база за пране и боядисване на текстилни произведения в Източна Европа, намираща се в Кърджали. С обработка и превоз на тъкани се занимава различен изложител от Германия. Нови способи за произвеждане на текстил участват в експозициите от Испания, Холандия и Гърция.

Акцент е присъединяване на 10 компании от Китай, чиито произведения впечатляват и с качество, и с цени. Те ще покажат полиуретанови дрехи и противовятърни якета, спално долни дрехи, комплекти за дома и хотела, прежди и трикотажни платове, разнообразни типове тъкани, подготвени дрехи и други артикули.

На „ ТексТейлър Експо 2019 “ е доста мощно наличието на водещи български предприятия от текстилната индустрия. Сред тях е един от огромните експортьори на необятна гама от конци и прежди за ръчно плетиво, както и на хавлиени произведения.

Други изложители оферират текстил, материали, услуги и съоръжение. Интересна иновация са машините и консумативите за цифров щемпел в областта на рекламата, а компанията развива и лична стратегия за рециклирана техника за лимитирани бюджети.

В стилната част на ревюто са известни български дизайнери и производители на готово облекло, както и трудово-производителни кооперации, известни със своите сбирки от дамска, мъжка и детска конфекция и трикотаж.

Тук започващите компании от стилната промишленост ще имат опция да се срещнат с положителни практики, да получат препоръки от експерти, да се възползват от професионални услуги, като механически дизайн – създаване на кройки и образци въз основа на фотография или изложение.

Второто издание на „ ТексТейлър Експо “ показва по-богат набор от новости за сектора, съобщи Валя Данкова, шеф на компания „ Спекс “, съорганизатор на деловия конгрес. Той стана сплотяващ център на балканската фешън промишленост още със своя дебют предходната година, когато посрещна близо 100 изложители и над 3000 гости експерти от 13 страни.

Очаква се в този момент техният брой да бъде по-голям.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР