Второто издание на най-голямото изложение за текстил и мода в

...
Второто издание на най-голямото изложение за текстил и мода в
Коментари Харесай

Показват иновации в текстилната промишленост

Второто издание на най-голямото ревю за текстил и мода в България ще се организира от 7 до 9 ноември в Международен панаир-Пловдив. Фирми от седем страни демонстрират последно потомство произведения в индустриалната част на ревюто. Така производителите могат да видят софтуерни и механически новости. Германска компания показва най-голямата база за пране и боядисване на текстилни произведения в Източна Европа, намираща се в Кърджали. Специален посетител е дизайнерът Иван Донев, който ще води уъркшоп за млади гении.

Нови способи за произвеждане на текстил участват в експозициите от Испания, Холандия и Гърция.

На „ ТексТейлър Експо 2019 “ е доста мощно наличието на водещи български предприятия от текстилната индустрия. Сред тях е един от огромните експортьори на необятна гама от конци и прежди за ръчно плетиво, както и на хавлиени произведения.

Акцент е присъединяване на 10 компании от Китай, чиито произведения впечатляват и с качество, и с цени. Те ще покажат полиуретанови дрехи и противовятърни якета, спално долни дрехи, комплекти за дома и хотела, прежди и трикотажни платове, разнообразни типове тъкани, подготвени дрехи и други артикули.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР