Второто издание на Националния форум EduBurgas Вдъхновители на образователни трансформации“

...
Второто издание на Националния форум EduBurgas Вдъхновители на образователни трансформации“
Коментари Харесай

„Вдъхновители на образователни трансформации“ представя: Изкуствен интелект и социално-емоционално учене

Второто издание на Националния конгрес EduBurgas „ Вдъхновители на просветителни трансформации “ ще се организира от 29 до 30 май в Конграсния център в Бургас. Тази година тематиките, които ще бъдат наранени са „ Изкуственият разсъдък – провокации и благоприятни условия “ и „ Социално – прочувствено учене “.

По време на събитието, присъстващите ще имат опцията да се срещнат с специалисти в двете посоки - представители на компании и просветителни организации, като още веднъж ще има и доста на практика работилници.

Част от панелистите са Петър Петров – основен шеф по изкуствен интелект в „ Eleven ”, Наталия Митева – заместник-министър на образованието и науката и проф. Станимир Стоянов е професор във Факултета по математика и информатика на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “.

Националният конгрес е самодейност на Регионално ръководство на образованието-Бургас и Община Бургас, чиято цел да е да сътвори пространство за разговор сред просветителните специалисти и заинтригуваните страни за промотиране на нововъведения в българското учебно заведение и повишение качеството на образованието.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР