Второто издание на фейсбук-играта Възрожденско приключение-Коледа ще бъде посветено на

...
Второто издание на фейсбук-играта Възрожденско приключение-Коледа ще бъде посветено на
Коментари Харесай

Възрожденско приключение подкрепя Искам бебе

Второто издание на фейсбук-играта „ Възрожденско приключение-Коледа ” ще бъде отдадено на най-смислената и благородна идея - поддръжката на двойки с репродуктивни проблеми, искащи да се снабдят с рожба.

" По случай Рождество, предизвикваме нова-благотворителна игра, заяви Мария Джуркова, една от уредниците - запалянковци от Пещера. Условията, евентуално към този момент са известни на множеството от Вас. В това издание на играта ни ще се включат спонсори-български компании, подкрепящи самодейността „ Възрожденско приключение-Коледа ”. За всеки Ваш отговор на въпрос под видео-пост, спонсор ще заплаща съответна, определена от него, сума.Тя ще е от 0.50лв. до 1.00лв. на правилен отговор. Събраната сума ще бъде преведена по сметка на Фондация „ Искам бебе ”.

Не сме не запомнили и този път да се погрижим и за вас - участниците. Всяка вечер, тъкмо в 19:00 часа, един от коментиралите, изтеглен на инцидентен принцип, ще има опцията да получи коледен подарък-изненада.

Имаме потребност от Вашето подпомагане, с цел да съберем оптимално повече средства.Моля, участвайте и разпространявайте! Самото Ви присъединяване ще ви направи ДАРИТЕЛ. Заедно да осветим Рождество на мечтаещите за бебе! ".

Играта стартира довечера тъкмо в 19:30. Този път въпросите няма да се лимитират единствено до историческите забележителности и видните персони на Пещера. Инициаторите дават обещание да е доста по-интересно, с по-трудни за разгадаване въпроси, чийто отговор-подсказка ще е прикрит във видеоклип - формат, към този момент прочут от първото издание.

Но дано не отваряме завесата до дъно. Бъдете довечера в 19,30 часа на страницата " Възрожденско премеждие " във Facebook. И поради предстоящата друга страст, и поради най-голямото положително, което може да се направи - поддръжката за основаването на нов живот.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР