Втородивизионният ЦСКА 1948 привлече полузащитника от елитния Славия Славчо Шоколаров.

...
Втородивизионният ЦСКА 1948 привлече полузащитника от елитния Славия Славчо Шоколаров.
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с нов трансферен удар, все играч от Славия

Втородивизионният ЦСКА 1948 притегли полузащитника от елитния Славия Славчо Шоколаров. Според информацията в формалния уебсайт на „ червените”, договарянията сред двете страни са минали „ светкавично”.

Ето какво пишат от клуба:

„ ЦСКА има удоволствието да ви показа Славчо Шоколаров, който дойде от Славия след светкавични договаряния с управлението на белите. Благодарим на всички страни!

Славчо е с извънреден опит в професионалния футбол, роден в Гоце Делчев преди 30 години, само че артикул на школата на Ботев Пловдив. Все отново на 17 години се връща в Пирин Групово дело и дебютира в Б група. После играе за Светкавица, Монтана, Любимец, Черноморец, Поморие, Лудогорец и Славия. Носител на Купата на България с белите.

"Благодаря на ЦСКА за поканата, която незабавно одобрих. Специално и на Кирил Котев, който беше в основата на прехвърлянето. Благодарен съм и на всички в Славия, където изкарах 2,5 чудесни години, завоювах Купата, играх евротурнири, само че може би към този момент дадох всичко ", показа Славчо пред клубната телевизия на ЦСКА.

"Разбира се, че ЦСКА ще завоюва първото място и промоция в efbet лига, за какво да не играем и край за Купата ", сподели още халфът, който може да бъде потребен на още няколко позиции, "Познавам се с Андон Гущеров, Сашо Александров, Янко Сандански, елементарно ще се приспособявам ", добави халфът и приключи с благопожелание към армейците:

"Нека всички бъдат живи и здрави! Феновете да поддържат ЦСКА и в положителни, и в неприятни моменти, тъй като ще има и тежки мигове, няма какво да се лъжем. Весели празници на всички!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР