Втородивизионният ЦСКА 1948 опроверга информациите, че клубът се развива с

...
Втородивизионният ЦСКА 1948 опроверга информациите, че клубът се развива с
Коментари Харесай

Член на УС на ЦСКА 1948: Кирил Домусчиев не е собственик на клуба

Втородивизионният ЦСКА 1948 опроверга информациите, че клубът се развива с тайната финансова поддръжка на Кирил Домусчиев. Членът на УС на " алените " Никола Газдов увери, че тимът няма нищо общо с Лудогорец, като това се случи в " Студио Дерби ", където той бе посетител. Ето какво още показа Газдов:

" Много хора настояват, че Домусчиев ни бил прикрит притежател и такива нелепости. Първо, юридически е видно кои сме притежателите на клуба. Ние не успяхме да вземем даже един състезател от втория тим на Лудогорец в нашия тим за Втора лига. Имахме интерес към няколко играчи, само че нито един не пристигна от тях. Как си го обяснявате това? Или че ни взеха точки в София. Ние тези точки не ги раздаваме.

Ако някои считат, че в действителност средствата ни идват от Разград, бих ги помолил да ни оказват помощ още малко, с цел да се случи това. Ние сме търсили такива контакти, само че ни беше ясно казано, че, да, благосклонностите са си благосклонности, само че няма по какъв начин някой да си прави неверни илюзии и да чака, че ще се случи такова нещо ", довери Газдов в " Студио Дерби ".

 Газдов държи на своето, отново заприказва за Литекс, ребрандиране и тире...
Газдов държи на своето, отново заприказва за Литекс, ребрандиране и тире...

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР