Втородивизионният Ковънтри отбеляза два гола в добавеното време, за да

...
Втородивизионният Ковънтри отбеляза два гола в добавеното време, за да
Коментари Харесай

Втородивизионният Ковънтри постигна зашеметяващ успех в ФА Къп, като победи Уулвърхемптън с 3-2 с 2 късни гола, за да стигне до полуфиналите

Втородивизионният Ковънтри означи два гола в добавеното време, с цел да победи Уулвърхемптън с 3-2 в ФА Къп в събота и доближават до полуфиналите за първи път от 1987 година, годината, в която тимът завоюва известното съревнование.

Нападателят на Съединените щати Хаджи Райт приключи забележителното завръщане в 10-ата минута на добавеното време, след Елис Симс — с втория си гол в мача — изравни за Ковънтри три минути по-рано в Молиньо.

Вълците изглеждаха, че ще се насочат към стадион Уембли за последните четири идващия месец, откакто означиха в 83-ата и 88-ата минути.

Седейки на осмо място в Чемпиъншип, Ковънтри беше най-ниско класираният тим, стигнал до четвъртфиналите. Клубът от централна Англия може да чака с неспокойствие пътешестване назад до Уембли, където загуби финала на плейофите на Чемпиъншип от Лутън в края на предишния сезон.

Това също дава на Марк Робинс, мениджъра на Ковънтри, още една магическа ФА Момент на чашата. Робинс евентуално избави Алекс Фъргю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР