Втородивизионният Бристъл сити отстрани носителя на Купата на лигата Манчестър

...
Втородивизионният Бристъл сити отстрани носителя на Купата на лигата Манчестър
Коментари Харесай

Втородивизионен отбор шокира "Юнайтед" и го изхвърли от Купата на лигата

Втородивизионният " Бристъл сити " в профил носителя на Купата на лигата " Манчестър юнайтед " и сервира най-голямата изненада дотук в шампионата. Съставът, който заема третото място в Чемпиъншип завоюва с 2:1, вкарвайки победния гол в 93-ата минута.

" Червеношийките " се класираха за полуфиналите за трети път в историята си, изравнявайки най-хубавото си достижение след 1970-71 и 1988-89. Стадион " Аштън гейт " беше цялостен до край и видя по какъв начин " Бристъл " открива в 51-ата минута посредством Джо Брайън. Седем минути по-късно Ибрахимович изравни, само че Кори Смит прати новобранеца измежду четирите най-хубави отбора.

" Юнайтед " изигра следващия си неуверен мач при Жозе Моуриньо и с нищо не сподели, че желае да продължи напред в шампионата. Мениджърът на " алените дяволи " беше избрал респектиращ състав, с някои от огромните си звезди, като Маркъс Рашфорд, Пол Погба и Златан Ибрахимович започнаха от първата минута, а Ромелу Лукаку се появи като запаса.

През първата част гостите не насочиха нито един прецизен удар, а най-интересната обстановка беше жестоко влизане на Пол Погба, който се отърва даже без картон, макар че домакините желаеха той да бъде изпъден.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР