Второ основно училище Н.Й.Вапцаров отбеляза своя 35-годишен рожден ден с

...
Второ основно училище Н.Й.Вапцаров отбеляза своя 35-годишен рожден ден с
Коментари Харесай

Вижте снимки от концерта, с който Второ ОУ „Н.Й.Вапцаров” отпразнува 35-ия си рожден ден

Второ главно учебно заведение „ Н.Й.Вапцаров ” означи своя 35-годишен рожден ден с празничен концерт в Народно читалище „ Отец Паисий ”, на който участваха учители, чиновници, родители и другари.

В богатата музикално-артистична стратегия участваха надарените музиканти от Духовия оркестър и грациозните мажоретки от учебното заведение, хореографските паралелки и детския танцов състав ”Варненче ”.



Както е известно, представителните сформира на школото са носители на голям брой оценки от общински, национални и интернационалните състезания и фестивали.

Празничното въодушевление бе допълнено от топлите поздравления и луксозни цветя от Община Варна, варненски учебни заведения и институции, които получи шефът на Второ ОУ „ Н.Й.Вапцаров ” Иванка Николова.



Днес Второ ОУ „ Н.Й.Вапцаров ” е одобрен социокултурен и образован център в гр. Варна и към този момент 35 години основава история, опит и обичаи.

Младите вапцаровци печелят състезания, надпревари и олимпиади на общинско и национално ниво. Гордост през актуалната година са извоюваните първи места в националния кръг на музикалното съревнование „ Ключът на музиката ” и в националното съревнование по британски език.



Вдъхновени от своите учители да се себеутвърждават, възпитаниците на учебно заведение „ Н.Й.Вапцаров ” провеждат свободното си време в разнообразни области на науката, изкуството и спорта. С 42 клуба учебното заведение се включи в Европейския план „ Твоят час ”.

Още тази година в учебното заведение стартира активност и по нов интернационален план.



Второ ОУ „ Н.Й.Вапцаров е притежател и на специфичната премия на МОН за дългогодишна и поредна работа в извънкласните действия.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР