Второ дисциплинарно производство образува прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет

...
Второ дисциплинарно производство образува прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет
Коментари Харесай

Разследването по казуса „Нотариуса“: ВСС изслуша прокурора Радослав Димов и следователя Ясен Тодоров

Второ дисциплинарно произвеждане образува прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет против някогашния областен прокурор на София - Невена Зартова. Утре тя ще бъде изслушана от краткотрайната комисия в Народното събрание по абсурда с Мартин Божанов, прочут като „ Нотариуса “.

На съвещанието през днешния ден колегията изслуша апелативния прокурор на София Радослав Димов и следователя Ясен Тодоров. Причината - техните имена бяха в отчета, показан на парламентарната комисия. Пред кадровиците и двамата оповестиха, че не познават Мартин Божанов.

Пред прокурорската гилдия ще приказват следователя Ясен Тодоров и прокурора Радослав Димов

„ Той прочут беше преди време, когато районният съд беше на пазара „ Римската стена “, сподели Радослав Димов, апелативен прокурор на София.

В каква връзка сте чували за него ?

За това, че работи при някакъв нотариус, прочут беше преди време - Слави Крашевски.

„ Няма да върша коментар на този по този начин наименуван отчет, тъй като това няма харектеристика изобщо на документ “, сподели следователят Ясен Тодоров.  

Четиримата заместници на Невена Зартова се разграничиха от нейните дейности

Той дефинира публикуваната информация, че е ходил в Секретен сътрудник клуба, като „ оскърбителен изказвания “: „ Истината е като мехурче въздух - даже да го пуснеш на Марианската котловина, то постоянно ще изплува на повърхността. “

По-рано Маринела и Ветко Арабаджиеви отхвърлиха коментар на изказванията, че Нотариуса ги е изнудвал. По думите им те ще разясняват „ на друго място “. В момента фамилията е подсъдимо за данъчни закононарушения и пране на пари.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР