Второ денонощие продължава издирването на 12-годишния Александър, който изчезна в

...
Второ денонощие продължава издирването на 12-годишния Александър, който изчезна в
Коментари Харесай

С хеликоптер и дронове продължава издирването на Александър от Перник

Второ денонощие продължава издирването на 12-годишния Александър, който изчезна в региона на Перник.

В огромната интервенция вземат участие полиция и жандармерия, отряди на Планинската избавителна работа, представители на столичното аварийно-спасително звено, както и доброволци.

Районът е претърсван с термокамери и облитан от хеликоптер и дронове.

Акцията е почнала незабавно, откакто на 11 ноември, петък, към 17:05 часа, бащата на детето подал сигнал за изгубването му на телефон 112. Двамата са били на разходка в планинския регион „ Голо Бърдо “, когато Александър липсващ от погледа на родителя си.

Заради изгубването на момчето от Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ на Министерство на вътрешните работи са задействали, посредством която са известени всички консуматори на Facebook и Инстаграм в радиус от 200 километра от мястото на изгубването му.

На няколко пъти през вчерашния ден се показваха сигнали, че момчето е видяно в разнообразни региони към града, само че всички те се оказваха подправени.Междувременно окръжната прокуратура в Перник образува досъдебно произвеждане за похищение.

„ Да, случвало се е да се губи, само че на къси дистанции и сме го намирали без полиция ”, сподели лелята на момчето пред NOVA.

„ Понякога прави детски забежки, направил го е несъзнателно, няма причина. В блян да си поиграе го е направил. Няма причина да изчезне от у дома ”, добави тя.

Изчезналият Александър е висок към 1,50 м. Облечен е със сива връхна дреха, тъмносини дънки и носи розова играчка. Детето е с тежка форма на аутизъм.

Телефонът за връзка с дежурната част напернишката полиция е 076/676370.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР