Вторник ще е неучебен ден в 55 училища в България,

...
Вторник ще е неучебен ден в 55 училища в България,
Коментари Харесай

Вторник ще е неучебен ден в 55 училища в България, ето кои са те


Вторник ще е неучебен ден в 55 учебни заведения в България, ето кои са те. Списък с образователни заведения, за които все още вторникът е разгласен за неучебен.

В 55 учебни заведения в седем области на България вторник (28 ноември) ще бъде неучебен ден поради усложнената конюнктура – непроходими пътища, липса на ток, пресечен интернет, скъсани жици и други В други 17 учебни заведения е оповестено образование от разстояние в електронна среда, оповестиха от Министерство на образованието и науката (МОН).

Въвелите онлайн образование учебни заведения са на територията на област Добрич – в общините Балчик, Тервел и Крушари. В други 13 просветителни институции в региона е разгласен неучебен ден. 13 учебни заведения остават затворени в област Търговище утре. Те са в общините Омуртаг, Антоново и Опака.

В област Разград неучебен ден е разгласен в 11 учебни заведения в общините Кубрат и Завет. 10 са затворените учебни заведения в Ловешка област. Те са в регионалния център Ловеч и в общините Луковит и Угърчин.
.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР