Вторник ще бъде ден с повече ангажименти или събития, свързани

...
Вторник ще бъде ден с повече ангажименти или събития, свързани
Коментари Харесай

Хороскоп: Мнозина ще се радват на пари и добри новини

Вторник ще бъде ден с повече задължения или събития, свързани с дете или с младежи.

Семейните ви каузи ще бъдат ваш приоритет и вие ще фокусирате вниманието си върху тяхното осъществяване. Мнозина ще се зарадват на парични приходи или на положителни вести свързани с пари. Любовният ви живот ще е прочувствен, само че при всеки с друго развиване.

Овен

Възможно е някои Овни да срещнат своята първа обич. Старайте се да се вземете в ръце, не притискайте околните си и не ги заплашвайте. Може да получите доста оферти да преминете на нова работа. Въпреки огромното ви натоварване, намерете време умерено да обмислите и прецените всичко. Парите както идват, по този начин и си отиват. И макар че през ръцете ви минават доста пари, този интервал няма да ви донесе особени приходи.

Телец

Признанието и триумфът няма да ви заобиколят. Втората половина на деня може да се помрачи с дребни свади по причина на вашата нервност и внезапен звук на другарство с околните. Възможно е да намерите нови сътрудници, само че помнете, че „ остарелият другар е по-добър от двама нови “. Материалното ви състояние може да ви се стори устойчиво.

Близнаци

Днес сте самостоятелни, отличавате се със независимост на мислите и постъпките, не сте склонни да се подчинявате на условностите, рестриктивните мерки и по тази причина са вероятни спорове с родителите и членовете на фамилията. Вие сте умствено надарени, високо интелектуални и самобитни. Тези ви качества притеглят към вас поклонници. Само развивайки своите умствени качества и удържайки победа над самите себе си, може да постигнете стремежи триумф. Възможни са награди за някаква работа.

Рак

Романтичните връзки може да ви се сторят сиви и скучни. Сега е най-подходящото време за промени в персоналния живот. Имате доста най-различни хрумвания и е доста допустимо да станете основател при тяхната реализация. Ако работите във финансовата сфера, предлагайте забавни нововъведения, които да са от изгода за колектива и персонално за вас.

Лъв

Вероятно Лъвовете неумишлено си печелят доста врагове и могат да пострадат заради измяната на обичания човек. Не е изключено, умеейки да давате блестящи препоръки на другите, вие да не можете да се възползвате от тях за персоналната си полза. Вие сте честолюбиви, притежавате организаторски качества и можете да достигнете до високи постове в индустрията, бизнеса или държавната работа. За да можете да помогнете на околните си хора, вие може да се принуждавате да работите поради изгодата без да извличате от това персонална изгода.

Дева

Вземете дефинитивно решение и може да почувствате такова облекчение, на каквото не сте се и надявали. Ако не възнамерявате да се разделяте със своя сътрудник или брачен партньор, то би трябвало най-сетне да оставите разногласията и да приемете индивида подобен, какъвто е. Този ден е задоволително комплициран за професионалната активност. Откажете се от удоволствието, с цел да може да му се наслаждавате в бъдеще.

Везни

Успявате да удържите обичания си човек, единствено като му служите безкористно. Голямо значение за Везните има мнението на по-възрастните родственици. Възможно е положително уведомление, което да открие пред вас нови хоризонти, да ревизира вашата резистентност. Не предприемайте нищо инцидентно. Всички ваши действия би трябвало да бъдат подкрепени с трезви сметки и опцията да получите нужния резултат.

Скорпион

Не си коства да проявявате непотребна наивност към новия си обичан. Запазете самостоятелност на съжденията и дейностите си. Ако сте пасивни, може да се окажете уязвими и подчинени на непознатата воля. Стремежът ви да оправите връзките си със своите някогашни сътрудници е верен. Няма да зачеркнете това, което дълго време сте реализирали. Търсенията на всякаква финансова поддръжка могат да бъдат задоволени.

Стрелец

Звездите не поучават да преследвате новости в връзките. Близките ви хора могат да ви окажат помощ и поддръжка и вие за следващ път да се убедите в тяхната честност и лоялност. Не пропускайте удобния случай да се устроите на преференциална и забавна работа. Това се отнася за Стрелците в зрелост. Във финансовите ви връзки с сътрудниците може да бъдете сигурни в едно: те няма да ви излъгват.

Козирог

Възможни са дълго чакано уведомление или среща с обичания човек, която да се трансформира в свършек на целенасочените ви желания. Пред вас е един доста спокоен и балансиран ден, състоящ се от най-обикновени домашни действия. Захващайки се за нещо ново, не се оглеждайте за противниците и не пасувайте пред вероятните компликации – в любовта, творчеството. В работата ви чака триумф. Възможно е начинанията или концепциите напоследък да ви донесат бърз и чувствителен резултат.

Водолей

Събитията от деня могат да ревизират устойчивостта на връзките ви с обичания човек. Възможно е доста от вашите убеждения да се нуждаят от преосмисляне. Денят може да се окаже доста под напрежение, по тази причина е нужно доста добре да обмисляте всичките си дейности. Проблеми на възрастните родители изискват от вас обилни финансови средства.

Риби

Не хранете илюзии във връзка възкресяването на възприятията. Помнете, че предишното не се повтаря – „ не може да се влезе два пъти в една и съща вода “. Прекарайте вечерта при най-близките си другари. Сменете формата на активността с по-творческа. Поради своята припряност може да се намесите в каузи, които да превишат вашите благоприятни условия и по тази причина са вероятни загуби.

*Източник - dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР