Вторият вариант на предложения от ИТН кабинет не е авариен

...
Вторият вариант на предложения от ИТН кабинет не е авариен
Коментари Харесай

Филип Станев: Вторият вариант на предложения от ИТН кабинет няма да бъде променян

 " Вторият вид на оферти от Има Такъв Народ кабинет не е спешен и няма да претърпи нова редакция. Така или другояче беше нужна известна смяна на препоръчаните министри, тъй като знаете, че предходният претендент за министър председател няма да бъде подобен. Той си беше избрал част от бъдещия управнически екип ". Това съобщи в студиото  " Здравей, България "  Филип Станев, зам.-председател на " ИТН ".

 По думите му разграждането на " модела ГЕРБ " или по този начин нареченото " изчегъртване " може д се случи единствено в случай че се правят съответни практични действия в изпълнителна и законодателна власт. 

На въпрос дали " ИТН " ще получи поддръжка за Момчил Иванов, препоръчан за правосъден министър и за Петър Илиев - претендент за вътрешен министър, Станев съобщи следното:

" Този въпрос би трябвало да бъде заложен към нашите бъдещи сътрудници. Ще забележим по какъв начин ще гласоподават в пленарна зала. Истината, е че Конституцията повелява кабинетът да се гласоподава накуп ". По думите му Има Такъв Народ сигурно ще желае поддръжка от  " Демократична България “.

" За нас е значимо всички ние, които сме част от този настоящ български парламент, да престанем да си разменяме реплики през медиите и обществените мрежи. Трябва да престанем да се фиксираме върху някакви изтървани в общественото пространство реплики. Крайно време е това да спре ", допълни Филип Станев.

По думите му какво ще се случи с този кабинет ще реши не какъв да е, а българският парламент. Зам.-председателят на Има Такъв Народ бе безапелационен, че няма да върнат празна директория на президента Румен Радев в петък.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР