Вторият в световната ранглиста Карлос Алкарас разкри, че се надява

...
Вторият в световната ранглиста Карлос Алкарас разкри, че се надява
Коментари Харесай

Карлос Алкарас се надява да игра срещу Новак Джокович на финала на Мастърс турнира в Рим

Вторият в международната класация Карлос Алкарас разкри, че се надява да продължи съперничеството си против първия в класацията на ATP Новак Джокович на Мастърс шампионата в Рим. Двамата може да се срещнат за първи път тази година, в случай че доближат до финала.

Контузии, както и отсъствието на Джокович от надпреварите в Съединени американски щати, не разрешиха двамата да играят един против различен по-често.

Испанецът ще изпревари сърбина на първото място в международната класация след надпреварата в Рим, а 20-годишният Алкарас желае да тества силите си против Джокович.

" Да бъда на еднакъв шампионат в Новак е ужасно, както и това, че мога да се изучавам от него. Винаги е хубаво, когато вземат участие най-хубавите тенисисти на планетата. Надявам се да се срещнем на финала ", сподели Алкарас.

" Винаги съм казвал, че като почитател на тениса, желая да виждам най-хубавите в света и да се изучавам от тях, тъй като те са образец за всеки ", добави спечелилият от US Open през предишния сезон.

" Трябва да контролираш себе си и страстите си преди всичко и тогава да се изправиш пред противника. Трябва да избереш вярната такстика във всеки един миг. Това е в действителност мъчно, тъй като имаш секунди сред ударите и по този начин е за всички ", добави още той.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР