Вторият син на бившата телевизионерка, който тя кръсти на баща

...
Вторият син на бившата телевизионерка, който тя кръсти на баща
Коментари Харесай

Ива Софиянска роди при спасителя на Светлана Гущерова

Вторият наследник на някогашната телевизионерка, който тя кръсти на татко си Стефан, пристигнал на бял свят на 8 октомври и е бил съвсем на 15 дни, когато майка му разгласи публично, че е родила трето дете на единствения наследник на Васил Божков. Hotnews.bg видя, че Ива е родила при един от най-предпочитаните родни лекари измежду елита. Васил Дяволов е медикът, избавил децата на Светлана Гущерова.

Преди време в прочувствено изявление милионерската брачна половинка призна, че точно на Дяволов дължи живота на наследниците си, които били в кувьоз.
Реклама
" Проф. Слънчева и доктор Дяволов ми избавиха и трите деца. Как може и трите ми деца да са в кувьози? И Добри, и Кристиян-Валентин се родиха с проблеми с бялото дробче. И до момента съм в стрес, ревизирам ги непрекъснато - дишат ли, не дишат ли, не дръзвам да ги оставя да спят с играчки, виждам всичко към леглата им да е разчистено. Даже се събуждам през нощта да ги ревизирам дали дишат. Купила съм си даже машинка, която регистрира дишането им ", показа с голямо неспокойствие Светлана преди да стане майка за четръти път.

При медика родиха още Стефани Обарайду, която бе синоптичка в Нова и още няколко телевизионерки.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР