Вторият сезон на сериала на National Geographic - Геният, е

...
Вторият сезон на сериала на National Geographic - Геният, е
Коментари Харесай

Геният: Пикасо с премиерна дата у нас

Вторият сезон на сериала на National Geographic - " Геният ", е отдаден на огромния художник Пабло Пикасо и на 22 април ще се излъчи премиерно. Епизодът е с дължина на пълнометражен филм.

Живот на облика и артистичната кариера на огромния художник ще даде артистът Антонио Бандерас. Припомняме, че първата част, която завоюва голям брой награди, разказваше за Алберт Айнщайн, в чийто облик се превъплъти Джефри Ръш.

 Снимка 347376

Кариерата на Пикасо - един от най-влиятелните и възхвалявани художници на XX век, обгръща над 80 от неговите общо 91 години живот. През това време той основава към 50 хиляди произведения. Пламенната му натура и изобилен креативен подтик са неразривно свързани с персоналния му живот, изпълнен с бурни бракове, безчет афери и непрекъснато менящи се политически и персонални възгледи.

 Снимка 347378

Вторият сезон на " Геният " изследва точно отдадеността на испанския бежанец към творчеството, приноса му към актуалното изкуство и бурния му персонален живот.

 Снимка 347374

В функциите, с изключение на Антонио Бандерас, ще забележим Клеманс Поеси, Робърт Шийън, Попи Делевин и Ашлин Франсиози, както и завръщащите се от първия сезон Саманта Коли, Ти Ар Найт, Сет Гейбъл и Джони Флин.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР