Вторият сезон на “Просто ей така, продължението на суперхита на

...
Вторият сезон на “Просто ей така, продължението на суперхита на
Коментари Харесай

На 22 юни започва новият сезон на Просто ей така - продължението на Сексът и градът

Вторият сезон на “Просто ей по този начин ”, продължението на суперхита на “Сексът и градът ”, стартира на 22 юни. Сара Джесика Паркър се завръща като един от най-емблематичните женски облици въобще - постоянно търсещата обич Кари Брадшоу. От екипа загатнаха, че следва Кари да се събере с някогашния си обичан Ейдън и дадоха обещание повече комизъм и секс в новите серии.

Трейлърът на новия сезон е цялостен с изненади, изобилства от секси подиуми и виждаме завръщането на един обичан персонаж от “Сексът и градът ”.

“Ако имаш шанс, ще знаеш, че постоянно можеш да разчиташ на най-близките си другари да бъдат до теб ”, споделя Кари Брадшоу при започване на филмовия откъс. “Нямаме визия по кое време животът ни е на път да се промени. ” Една от огромните промени включва Шарлът, Хари и щерка им Лили, която декларира в филмовия откъс: “Мисля, че съм подготвена да изгубя девствеността си. ”
Миранда от своя страна споделя, че с небинарната Че им следва “голяма стъпка ” във взаимоотношенията, откакто в първи сезон се разведе с дългогодишната си обич Стив и осъзна, че харесва дами. А какво се случва със самата Кари? Тя прави много “секс за справяне с тъгата ”. “Това е просто секс ”, отбелязва тя и добавя, че “животът е прекомерно къс, с цел да не опитваме нови неща ”.

Но това, което изненада всички почитатели е финалната сцена, показана в филмовия откъс. В нея виждаме завръщането на някогашния обичан на Кари - Ейдън.

Първият сезон на “И просто ей по този начин... ” излезе през 2021 година, повече от 23 години след началото на “Сексът и градът ”. Оригиналният сериал счупи всички върхове с появяването си през 1998 година и с откровения си и малко нахален роман за половия живот на дамите, техните другарства и кариери.

Създателят на сериала Майкъл Патрик Кинг означи, че продуцентите са се вслушали в рецензиите на почитателите за първия сезон. Сега дават обещание да създадат новите епизоди много по-хумористични.

“Ще бъде като когато вашият другар минава през компликации и по-късно се чувствате облекчени, че той ги преодолява и се усеща още веднъж себе си ”, изясняват те. Режисьорът добави, че във втория сезон ще има повече обществени събирания, другарство на звездни другари и обич. “Ще има секс и градът... Има толкоз доста заведения за хранене и толкоз доста Ню Йорк. Повече, в сравнение с в миналото съм виждал в шоу ”, приключват уверенията на изпълнителните продуценти, част от които още веднъж е и самата Сара Джесика Паркър.

Истинското въплъщение на магията “Сексът и градът ” несъмнено е нейната героиня - Кари Брадшоу. Тя се трансформира в може би най-емблематичния женски облик от тв екрана за последните две десетилетия и роди след себе си цяла попкултура, в която се припознаха милиони дами по целия свят. Може да го ненавиждате или обичате, само че сигурно сте засичали най-малко една серия от паметната поредност, а по никакъв начин не са малко тези, които са гледали всички епизоди по няколко пъти. За огромна част от дамите “Сексът и градът ” е феномен, надалеч превъзхождащ славата на безконечния “Приятели ”, да вземем за пример.

Кари стана симпатична на феновете поради своята несъвършеност и достоверност, за което несъмнено способства отличното осъществяване на Сара Джесика Паркър. Брадшоу е постоянно търсеща любовта романтичка, трансферирала 30-те (в началото) в Ню Йорк, която обича скъпите обувки, води вестникарска графа за секса и едвам заплаща наема си. В Кари се разпознават всички романтички, самотници, щастливо или нещастно влюбени. “Сексът и градът ” е сериал за блясъка и самотата на Ню Йорк, за неразрушимото женско другарство, връзките и брака. Той е сниман най-вече в Силвъркъп Студиос в Куинс, както и в Манхатън и покрайнините му. Продуцирани са общо шест сезона, които се излъчват по телевизия НBО в интервала 1998-2004 година (В България сериалът потегля на 18 януари 2003 година по Нова телевизия).

Сара Джесика Паркър надали може да се назова стандарт на женска хубост, само че несъмнено знае доста за модата и стила, поради което постоянно съумява да попадне под светлините на прожекторите.

Освен с ролята си в “Сексът и градът ” Паркър е известна и с присъединяване си във филми като “Меден месец във Вегас ” (1992), “Клуб Първа брачна половинка ” (1996), “Камъкът на раздора ” (2005) и “Къде покриха Морган? ” (2009). След шестте сезона в сериала “Сексът и градът ” тя и актьорският състав снимат пълнометражните филми “Сексът и градът ” (2008) и “Сексът и градът 2 ” (2010). Продукциите се радват на огромен триумф. Паркър е считана за фешън икона и авторитетна фигура в региона на модата. Била е лице на световноизвестни марки в тази промишленост и взе участие в редица рекламни акции. През 2007 година тя показва лична фешън линия, която включва облекла и аксесоари.

“Сексът и градът ” я прави богата

Актрисата Сара Джесика Паркър дължи доста на ролята си в сериала “Сексът и градът ”. Според “Variety ” тя печели повече от милион $ за епизод от първия сезон на продължението на сериала, Тъй като сериалът има 10 епизода, положението на актрисата единствено от тях нараства с 10 милиона $. Само за съпоставяне - за другия сериал, в който тя взе участие, “Divorce ” получава “само ” 275 000 $ на епизод.

Celebrity Net Worth твърди, че Сара е спечелила към 50 милиона $ от първите три сезона на сериала “Сексът и градът ”. Когато става продуцент на сериала в четвъртия сезон, тя стартира да печели 3,2 милиона $ на епизод. Така за 46 епизода от 4-ти и 6-ти сезон тя е спечелила 147 милиона $.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР