Вторият популярен участник в новия сезон на „Фермата” е Ваня

...
Вторият популярен участник в новия сезон на „Фермата” е Ваня
Коментари Харесай

Ваня Стамболова влиза във „Фермата” с позната цел – победа

Вторият известен участник в новия сезон на „ Фермата” е Ваня Стамболова – една от най-успешните ни състезателки по лека атлетика, златна медалистка. Тя сама подава документи за присъединяване. В писмото си до екипа на предаването написа: „ Спортът ми липсва. Липсва ми теренът, желае ми се по някакъв метод да надскоча себе си”.

Иска да е първата жена победител във „ Фермата”.
Снимка: bTV
Спортистката има вяра, че може доста да научи от присъединяване си във " Фермата ", само че има какво да съобщи и на съперниците си: „ Досега не съм имала в никакъв случай село, не знам какво е селски живот и доста ми се желае да придобия едни умения, които може да ми бъдат в изгода в бъдеще и да се върна малко обратно във времето, без мобилни телефони, без технологии, което ще е много отпускащо за мен. А това, на което мога да науча останалите участници, е уповавам се борбеност, хъс, издръжливост”.

Стамболова споделя, че " Фермата " е патриотично и градивно предаване, учи ни на съпричастност, групов дух, да си оказваме помощ в компликации и да се връщаме по-често към корените и земята си.
Снимка: bTV
Смята, че родолюбието е в сърцето – или го имаш в кръвта си, или не.

Сила, хъс, воля за победа

През „ Фермата” мина различен огромен български състезател – волейболистът Владимир Николов. В студиото на „ Тази заран той разяснява, че Ваня Стамболова несъмнено има повече късмет, тъй като при нея всичката мощ върви и с един хъс и воля за победа, които ще й дадат преднина. По думите му тя е доста мощна и стимулирана.

Николов разяснява, че вътре е бил доста благополучен, докоснал се е до предишното, което му е подействало релаксиращо и отпускащо. Той предвижда, че Ваня ще бъде един от финалистите в този сезон.

Относно това, че в бъдещия формат ще вземат участие и доста българи от чужбина Владо акцентира, че може би ще се направи един паралел сред сполучливите хора у нас и в чужбина. Според него това ще покаже на българските емигранти, че у нас също може да се реализираш сполучливо. Той персонално избира да се върне в страната ни, тъй като ситуацията тук се усъвършенства.

Миналата седмица ви представихме първото известно лице в риалити формата – Дидо от Д2.

Мотото на новия четвърти сезон на риалити формата е „ Съединение”. В продължение на три месеца „ Фермата” ще има задача да сплоти българите от всички краища на света и ще разяснява горещи за актуалния българин тематики като емиграцията, съхраняването на националното съзнание и българските полезности.
„ Фермата ” се завръща през септември Един от участниците в новия сезон е вокалистът на „ Д2 ” – Деян Каменов-Дидо
Прага на „ Фермата” ще прекрачат 20 участника, измежду които и известни персони, които дружно с останалите фермери ще се състезават за огромната премия от 100 000 лева

Стартът е на 7 септември от 20 ч. по bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР