Вторият по големина синдикат на учители в САЩ си партнира

...
Вторият по големина синдикат на учители в САЩ си партнира
Коментари Харесай

Американската федерация на учителите си партнира с платформата за идентифициране на изкуствен интелект, GPTZero

Вторият по величина профсъюз на учители в Съединени американски щати си партнира с компания, която може да открие по кое време учениците употребяват изкуствен интелект, с цел да пишат домашните си.

Американската федерация на учителите (AFT) неотдавна подписа договорка с GPTZero, платформа за идентификация на AI, която основава принадлежности, които могат да разпознават ChatGPT и друго генерирано от AI наличие, с цел да оказват помощ на преподавателите да овладеят или най-малко да наблюдават разчитането на учениците на новата технология.

„ ChatGPT може да бъде в действителност значима добавка и допълнение към преподавателите, в случай че парапетите са сложени “, сподели президентът на AFT Ранди Вайнгартен пред CBS MoneyWatch. „ И парапетите би трябвало да са свързани с поверителността и сигурността и сходни неща. “

Работа с AI, а не против него

Без подозрение има място за AI в класната стая, съгласно Вайнгартен.

„ Ние имаме вяра в нейния капацитет и знаем, че в случай че не се предпазим от нейните рискове авансово, ще повторим ужасните преходи, които се случиха с индустриалната гражданска война, " тя сподели.

Продукти като тези, предоставени от GPTZero, ще оказват помощ на преподавателите да работят с, а не против генеративния AI, в изгода както на учениците, по този начин и на учителите, съгласно Weingarten. „ Не можете да спрете технологиите и нововъведенията. Трябва да ги яздите и да ги впрегнете и това е, за което приказваме с нашите членове “, сподели тя.

GPTZero, компания от 15 души, съоснована от неотдавна приключилия Принстън Едуард Тиан, създаде принадлежности за хора в предната и задната част на класните стаи.

„ Ние се ангажираме дружно да измислим приложенията на AI в класните стаи и да изградим GPTZero, с цел да бъде най-хубавото педагогическо решение за учители и възпитаници, които да си сътрудничат дружно при възприемането на AI “, сподели Тиан пред CBS MoneyWatch. < /p>

Налични са безвъзмездни версии на продуктите GPTZero. Синдикатът на учителите заплаща за достъп до по-специализирани принадлежности за разкриване и узаконяване на ИИ и помощ.

Отговорно потребление на AI

Разработен през януари за сканиране на текст за въвеждане на AI, GPTZero от този момент започва нови принадлежности, в това число подобен, който разрешава на учениците да удостоверяват своето наличие като човешко и намерено да разкриват когато употребяват AI.

„ Наша огромна цел е да демонстрираме, че потреблението на AI в образованието не би трябвало да бъде враждебно “, сподели Тиан. „ През януари, когато всичко стартира, имаше манталитета, че се употребява моделът на плагиатство на прекопирване и слагане на наличие, което не е вярната рамка тук. “

В последна сметка, сподели Тиан, той желае да помогне учители и възпитаници работят дружно, с цел да се възползват оптимално от авангардни AI технологии, като в същото време смекчават капацитета им да предизвикват щета. „ Работим с учители, с цел да разберем къде AI се вписва в образованието. Искаме да дадем опция на учениците да употребяват AI отговорно “, сподели Тиан.

Weingarten вижда преимущества на AI и за учителите. От една страна, тя сподели, че преподавателите не са лудити и към този момент са умели да употребяват механически принадлежности в класните стаи.

„ Това може доста да понижи тежестта на документите, бюрократичните тежести и може да помогне при написването на проекти за уроци “, сподели тя за AI технологията. „ Мисля, че тук има голям капацитет, само че би трябвало да бъдем трезви във връзка с това. Не можем да се преструваме, че е панацея, само че би трябвало да се надяваме и да настояваме за типа на етичните разпореждания, които са нужни, с цел да не унищожи. "

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР